Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 02. listopad 2020.

Inženjeri tvrtke Xiaomi predstavili su dva 5G modela sa vrhunskim specifikacijama koja će zadovoljiti sve tvoje prohtjeve. O vrhunskim hardverskim performansama, kvalitetnim kamerama i ostalim specifikacijama ova dva uređaja pročitaj u našem blogu.

Podizanje mobilne kreativnosti i istraživanja na sljedeću razinu 

Xiaomi Mi 10T i Mi 10T Pro pokreću Qualcomm Snapdragon 865 kao vodeći 5G čipset iz 2020. godine koji ti nude ekstremnu energetsku učinkovitost. Kao korisnik ćeš također doživjeti igranje na radnoj površini zahvaljujući Qualcomm® Adreno ™ 650 GPU. Zajedno s UFS3.1 i LPDDR5, uređaji promoviraju vodeći pametni ROM i RAM koji su danas dostupni.  Osnovni RAM na Mi 10T Pro iznosi 8 GB, uparen sa 128 GB i 256 GB interne memorije, dok ti Mi 10T daje mogućnost da odabira 6GB ili 8GB RAM-a.

Novosti u snimanju i izdržljiva baterija

Napredne kamere su također vrhunske, glavna stražnja na Mi 10T je 64MP, a na Mi 10T Pro je 108MP. Veliki senzor koristi spremanje piksela za isporuku snimaka usporedivih s kamerom od 1,6 megapiksela.  Sa Xiaomi  uređajima možeš snimiti i fotografije od 33MP dok snimaš 8K videozapisa na telefon. Ostali senzori u nizu stražnjih kamera Mi 10T Pro i Mi 10T uključuju ultraširoku kameru od 13MP i makro kameru od 5MP. Za selfije telefoni koristie kameru od 20MP.Jedna od zanimljivih opcija u kameri je Dual Video koja ti omogućuje istovremeno snimanje i s prednjom i sa stražnjom kamerom.

Mi 10T Pro i Mi 10T mogu se pohvaliti jednom od najvećih Xiaomijevih vodećih baterija serije masivnih 5000 mAh. Zahvaljujući tehnologiji optimizacije napajanja baterije, pametni telefoni oslobađaju više energije za dulji vijek trajanja baterije.  Uređaji koriste Mi Fast Charge tehnologiju brzog punjenja te tvoj uređaj može biti 100% napunjen za samo 59 minuta.

Lijepi dizajn i kvalitetan zaslon

Xiaomi Mi 10T i Mi 10T Pro koriste plohu ravnog zaslona. Iako je prednja strana ravna, stražnja strana se zavija što je važno za ergonomiju uređaja. Koristeći jedinstvenu AI tehnologiju, staklena stražnja strana ima matiranu teksturu i osjeća se glatko u ruci.

Što se tiče dizajna i zaslona Xiaomi Mi 10T i Xiaomi mi 10T Pro su potpuni blizanci. Koriste se 6,67-inčnim FHD  zaslonima sa kamerom u lijevom gornjem kutu. Stopa osvježavanja zaslona na oba uređaja postavljena je na 144Hz. Automatski se prilagođava sadržaju koji se prikazuje kako bi se optimizirao vijek trajanja baterije. Na primjer, telefoni su mogli postaviti brzinu osvježavanja na 60Hz za streaming video zapisa i povećati je na 144Hz za igre.

Odaberi Xiaomi Mi 10T ili Xiaomi Mi 10T Pro

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel