Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 24. prosinac 2020.

Iz 10T serije dolazi nam pristupačnija verzija 10T Lite, a što nam sve donosi i koje su mi najbolje značajke doznaj u nastavku.

Standardno velik i pregledan zaslon

Prvoklasni 6.67“ zaslon u FHD+ rezoluciji sa velikim adutom od 120Hz stopom osvježenja sigurno je jedna od najvažnijih značajki ovog pametnog telefona. Glatko korisničko iskustvo savršeno je izvedeno dok su boje na LCD zaslonu prigušenije i jako dobro će poslužiti za surfanje, društvene mreže i slično. Također, zaštićen je Gorilla Glass 5 sa obje strane i dolazi sa zaštitnom folijom.
 

Peterostruka kamera koja oduševljava

Uređaj sa stražnje strane ima 4 kamere, 64+8+2+2 MP s kojim ćeš i u dnevnim uvjetima snimati fenomenalne fotke sa puno detalja i jarkim bojama, dok će fotke u noćnom načinu izvući maksimum svjetla. Sprijeda se nalazi 16MP selfie kamera za vrlo kvalitetne portrete sa zamućenom pozadinom. Također, ima mogućnost snimanja 4K videa uz iznimno dobru kvalitetu.
 

Performanse koje neće razočarati

Xiaomi Mi 10T Lite pokreće Snapdragon 750 5G pogonski čip odlično uparen sa 6GB RAM-a i 64 GB interne memorije s kojom ćete moži pohraniti sav omiljeni multimedijalni sadržaj i podatke. Procesor će vrlo glatko i brzo obaviti sve zadane radnje, dok će i gameri doći na svoje zbog vrlo impresivnih performansi i bez pregrijavanja kod igranja.
Baterija od 4800 mAh izdržat će sve. S jednim punjenjem može izdržati i do dva dana s preko 10 sati uključenog zaslona, ali i ako ti je baterija pri kraju sa 33W brzim punjenjem je za pola sata na 65% dok mu za 100% treba nešto više od sat vremena.
 

Uz sve ove odlične karakteristike Xiaomi Mi 10T Lite ima i stereo zvučnike za vrhunsku kvalitetu i uživanje u omiljenoj glazbi. Svakako možemo zaključiti da je ovaj pametni telefon odličan omjer uloženog i dobivenog.
 

Kupi ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel