Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 06. svibanj 2021.

Iz Xiaomi Mi 11 obitelji stiže nam još jedan fantastičan uređaj – Xiaomi Mi 11 Lite. Najlakši i najtanji pametni telefon do sada oduševit će te svojim specifikacijama, a dolazi u crnoj, plavoj i rozoj boji.

Izvrsne performanse u super tankom dizajnu

Osim što je izrazito tanak, jedan je od najlakših pametnih telefona na tržištu. Na prednjoj strani nalazi se 6,55“ AMOLED zaslon sa 90Hz razinom osvježenja sa kristalno čistu i jasnu sliku bilo da igraš igrici, skrolaš kroz omiljene sadržaje ili gledaš filmove. Zaslon osigurava savršen kontrast između svjetla i sjene kako bi se stvorila što realnija slika, a s time će i boje više doći do izražaja. Također, tu su i brojne opcije koje možeš uključiti, kako bi zaštitio oči, način čitanja, senzor za ambijentalno svjetlo i senzor za sunce, kako bi se svjetlina na zaslonu u potpunosti prilagodila tvojim potrebama.

Sa bočne strane diskretno se smjestio gumb za otključavanje zajedno sa gumbom za gašenje uređaja. Modeli su također sa stražnje strane opremljeni staklom protiv odsjaja te se time zaštitilo i od ostavljanja otisaka prstiju. Također štiti ga Gorilla Glass 5 zaštitno staklo.

Otkrij odlične opcije trostruke kamere

Sa stražnje strane diskretno se smjestila trostruka kamera, koju predvodi glavna, 64MP, ultra širokokutna od 8MP i telemakro kamera od 5MP, dok se na prednjoj strani nalazi selfie kamera od 16MP.  Svaka od ovih kamera oduševit će te svojim mogućnostima za profesionalne fotke do najsitnijih detalja.

Sa odličnim filterima možeš podići svoje video zapise na potpuno novu razinu i rezultati će biti i više nego fantastični. Iskoristi, magic zoom,  freeze time, slow shutter, parallel world, night time-lapse i freeze frame video i probudi redatelja u sebi. Uz ultra širokokutni noćni način dobit ćeš vrhunske pjezažne noćne fotografije, a uz 8 različitih filmskih filtera svaka od boja može dočarati različito raspoloženje.

Moć i brzina mogući u super tankom dizajnu

Xiaomi Mi 11 Lite pokreće Snapdragon 732G Octa-core procesor koji mu pruža nevjerojatnu brzinu u obavljaju svih zadataka. 8GB radne i 128GB interne memorije savršeno se nadopunjuju sa odličnim procesorom, te će se sve radnje odvijati glatko i brzo, dok će ti interne memorije biti sasvim dovoljno za pohranu svih bitnih podataka.

Baterija od 4250mAh izdržat će i do 16 sati gledanja video zapisa i 101 sat slušanja muzike. Oko punjenja baterije ne moraš se brinuti jer podržava brzo punjenje od 33W gdje će ti baterija biti na 100% za nešto više od sat vremena.  


Požuri po svoj primjerak već danas

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel