Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 05. ožujak 2021.

Iskoristi priliku i prednaruči fenomenalni Xiaomi Mi 11 pametni telefon s kojim ćeš doživjeti filmsku čaroliju. Napravi prednarudžbu danas sve do 22.3.2021. ili isteka zaliha i dobivaš odličan poklon! 

Kako do poklona?

Za sve koji ostvare prednarudžbu putem našeg webshopa mobis.hr do 22.3.2021. na poklon će dobiti jedan od Xiaomi Amazfit pametnih satova.

Koji poklon dobivaš uz novi Xiaomi MI 11?

Pokloni su dostupni u tri verzije, Xiaomi Huami Amazfit GTR 42mm u crvenoj i crnoj bojiXiaomi Huami Amazfit GTR 47.2 mm u smeđe srebrnoj boji

Kupac će biti informiran o modelu i boji koju će dobiti, ukoliko je zamjena moguća, ista će mu biti omogućena. Ponuda traje do isteka zaliha.

Što nam donosi novi Xiaomi MI 11?

Uživaj u preglednom 6.81“ AMOLED zaslonu uz brzinu osvježenja od 120Hz sa vrhunskom svjetlinom, kontrastom i točnosti boja. Iskustvo gledanja filmova, slušanja muzike ili igranja igrica postat će savršeno uz Harman Kardon dvostruke stereo zvučnike, a to ćeš moći raditi bez prestanaka zahvaljujući tehnologiji super brzog punjenja te ćeš ti baterija biti puna za samo 53 minute. Fotke će te ostaviti bez daha sa primarnom 108MP kamerom, a sigurno ćeš uživati u dodatnim poboljšanim funkcijama kamere.

Xiaomi Amazfit GTR pametni sat, pametan i jako koristan poklon!

Xiaomi Amazfit GTR pametni sat - savršen za praćenje tvojih dnevnih i sportskih aktivnosti jer mu baterija traje i do 12 dana, a podržava 12 različitih sportova kao što su hodanje, trčanje, plivanje, skijanje, vožnja bicikla i slično. Akcija traje do isteka zaliha

Prednarudžbe su otvorene do 22.3.2021.

Prednaruči već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel