Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 30. prosinac 2020.

U ponudu nam je stigao novi pametni telefon iz Xiaomi obitelji – Xiaomi Mi 11. Uz to što je predstavljena verzija za kinesko tržište svjetlo dana, ugledalo je predstavljanje i za globalno tržište. Već se dugo nagađa o njegovim specifikacijama i vrstama, pa u nastavku pročitaj što te očekuje.

Prvi pametni telefon na svijetu sa Snapdragonom 888

Ovo će sigurno postati trend među ostalim brendovima koji će izlaziti ove godine. Procesor koji dolazi sa komorom za hlađenje savršeno je uparen sa 8 do 12GB radne memorije i 128 do 256 GB interne memorije.

Xiaomi Mi 11 krasi predivan, veliki 6,81“ AMOLED zaslon sa QHD+ rezolucijom (3,200 x 1,400) uz odličnih 120Hz koji ovom pametnom telefonu daju fluidnost i glatkoću u radu i obavljanju zadataka. Također, iz Xiaomija kažu da je ovaj zaslon srušio 13 rekorda uključujući vrhunsku svjetlinu, kontrast, točnost boja i reflektivnost zaslona. Također zaštićen je Corning Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom sa prednje i stražnje strane, a Victus je najnovija verzija koja je navjerojatno izdržljiva i otporna na udarce.

Opremljen je i dvostrukim dvostrukim zvučnicima od Harmana Kardona, popularnog brenda zvučnika, tako da će audio iskustvo gledanja, filmova, serija, slušanja glazbe i igranja igrica biti vrhunsko. Uz to sve dolazi i sa značajkom Bluetooth Audio Sharing što će za ljubitelje glazbe biti ugodno iznenađenje i veliki plus. Značajka omogućava da se zvuk reproducira sa više Bluetooth priključaka (zvučnika, slušalica) u isto vrijeme, tako da dvije osobe mogu gledati film ili slušati muziku na istom mobitelu iz različitih parova slušalica. 

Super brzo punjenje, ali bez punjača

Kako su već prije najavili Xiaomi Mi 11 dolazi bez punjača u kutiji no ponudili su vrlo dobru alternativu. Bateriju od 4600 mAh, koja će ti bez problema potrajati do kraja dana učestalim korištenjem, možeš napuniti super brzim bežičnim punjenjem od 50W za samo 53 minute, dok sa normalnim punjačem tvoj mobitel će biti spreman za samo 45 minuta. Također, Xiaomi će ponuditi dvije opcije kod kupnje, jednu sa punjačem i jednu bez punjača.

Fenomenalna kamera i odlične novosti u noćnom načinu rada

Xiaomi Mi 11 opremljen je 108MP vrhunskom kamerom s kojom ćeš snimati fotografije na zavidnoj, profesionalnoj razini. Sa ovom kamerom dobit ćeš fotografije fenomenalne kvalitete čak i u ograničenim svjetlosnim uvjetima. Također, tu je u 123° ultra širokokutna kamera, od 13MP, koja će ti omogućiti da potakneš svoju kreativnost za predivne pejzažne, grupne ili makro snimke. Uz sve to, Mi 11 nudi i kreiranje video snimaka sa odličnim softwareom i raznim mogućnostima. Ostali načini rada kamere uključuju AI Erasure koji automatski briše ljude koji se nalaze u pozadini fotografija ili video snimaka, AI Cinema način koji omogućava da ti fotke ili snimke ispadu kao da su snimanje filmskom kamerom. 
 


 

Možemo zaključiti da nam 2021. godina sigurno donosi novitete u mobilnoj industriji kojima se jako veselimo.

Moćan Mi 11 čeka te na linku

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel