Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. kolovoz 2021.

Stigao nam je novi električni romobil iz Xiaomija, Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Novi romobil donosi više snage, novi dizajn i boju.

Nove snažnije performanse

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 dolazi sa novim, snažnijim motorom od 600W, a može postići maksimalnu brzinu od 25km/h. Također, bez problema će se reagirati na uzbrdici do 16% nagiba, tako da ćeš sa lakoćom i brzinom prolaziti i preko uzbrdica. Odlična značajka je pretvorba kinetičke energije kod kočenja i zakretanja te je pretvoriti u upotrebljivu električnu energiju za još više putovanja.

Nudi tri različita načina vožnje, pješački način, kada se nalaziš na mjestima gdje se kreče puno ljudi. Standardni način, za laganu vožnju kroz grad i sportski način, kada se želiš malo požuriti ukoliko ideš na posao.

Pametnija i izdržljivija baterija

Nevjerojatna baterija kapaciteta 7650 mAh doseže maksimalnu duljinu od 30 km. Kada se kapacitet baterije spusti ispod 30% automatski se prebacuje u sleep mode kako bi se produljio vijek trajanja.

Sigurnost prije svega

Novi električni romobil opremljen je bočnim LED svijetlima, velikim prednjim reflektirajućim svjetlom i bočnim reflaktorima kako bi tvoja sigurnost bila maksimalna. Kako bi se sigurnost pri vožnji još više omogućila, diskovi kočnica imaju sustav učinkovitog kočenja, kako se kočnice ne bi brzo istrošile i kako bi dulje trajale.

Obzirom da romobil teži svega 13,2 kg može se i nositi, a sklapa se vrlo jednostavno i brzo u samo 3 koraka. Obzirom da su iz Xiaomija mislili na sve, kada se sklopi vrlo je kompaktan te se može spremiti bilo gdje i ponijeti sa sobom na sva putovanja. Također, ističe se lijepim, elegantnim dizajnom i dolazi u dvije boje, sivoj sa crvenim detaljima i crnoj sa plavim detaljima.
 


 

Još jedna novost je veliki zaslon za čist i jedinstven pregled svih informacija za vrijeme vožnje. Možeš ga povezati sa Mi Home aplikacijom unutar koje ćeš detaljno vidjeti sve podatke i statistike i vožnje.

Kupujem već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel