Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 27. rujan 2023.

U periodu od 27.09. do 31.10. 2023. godine, kupnjom Xiaomi 13T ili Xiaomi 13T Pro pametnih telefona, na poklon možeš dobiti Mi Smart Air Fryer! Modele možeš potražiti na našem webshopu, a koje uvjete trebaš zadovoljiti kako bi ostvario/la pravo na poklon, saznaj u nastavku!

Kako do poklona?

U periodu od 27.9 do 31.10. u našem webshopu ili fizičkoj trgovini kupi Xiaomi 13T ili Xiaomi 13T Pro i kao poklon te čeka Mi Smart Air Fryer.
Kako bi u potpunosti ostvario/la pravo na poklon, nakon kupnje jednog od navedenih uređaja, potrebno je prijaviti se na web stranicu xiaomipromocija.hr .Prijavu je potrebno izvršiti najkasnije do 15.11.2023.

Kako se prijaviti za promociju?

1. Klikni na link koji se nalazi u opisu proizvoda, ili posjeti web stranicu xiaomipromocija.hr


2. Postupak prijave podrazumijeva upisivanje podataka nužnih za uspješnu prijavu.


3. Slanjem podataka odnosno prijavom za sudjelovanje u predmetnoj promociji potvrđuješ da si upoznat s Uvjetima korištenja i politikom privatnosti. Podaci koji će se prikupljati za potrebe sudjelovanja u predmetnoj promociji i dostave poklona su sljedeći:

   Za fizička lica:

  • ime i prezime
  • e-mail adresa
  • točna kućna adresa korisnika (radi dostave poklona),
  • IMEI broj kupljenog Uređaja,
  • prikaz fiskalnog računa ili otpremnice za kupljeni Uređaj
  • Klikom na tipku za slanje podataka, korisnik dostavlja podatke organizatorima koji će provjeriti odgovaraju li uneseni podaci ovim Pravilima

   Za pravna lica:

  • Naziv kompanije
  • OIB kompanije
  • Kontakt e-mail adresa kompanije
  • Adresa na koju se vrši dostava poklona
  • Broj telefona kompanije
  • IMEI 1 broj kupljenog uređaja
  • Prikaz fiskalnog računa ili otpremnice za kupljeni Uređaj
  • Datum fiskalnog računa

 

4.  Ako su podaci uneseni prilikom prijave sukladni ovim Pravilima, biti će ti dostavljen poklon.  Ako isteknu zalihe poklon uređaja previđenih za ovu promociju, kupcu koji se uspješno prijavio putem xiaomipromocija.hr internet stranice u skladu s ovim Pravilima, kao poklon će se dostaviti istovrsni uređaj jednake ili veće vrijednosti od inicijalno predviđenih poklon uređaja.

NAPOMENA:

IMEI 1 (15 cifara) broj se može vidjeti na pozadini kutije pod nazivom IMEI1 ili se može pronaći u samom Uređaju prema sljedećim instrukcijama (Podešavanja/O telefonu/Sve specifikacije/Status/ IMEI(otvor za sim:1) ili alternativnim načinom pozivanjem šifre na samom uređaju *#06# ).

Kontakt:

E-mail adresa za kontakt u pogledu predmetne promocije: prijava@xiaomipromocija.hr

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa prijavom, u što kraćem roku se obratite na mail - prijava@xiaomipromocija.hr, svakog radnog dana od 10h do 14h.

 

I to je sve!
Kupi jedan od navedenih Xiaomi telefona, prijavi se na promociju na xiaomipromocija.hr i na poklon dobivaš Mi Smart Air Fryer! Sve navedene uređaje možeš pronaći ovdje. Požuri jer promocija traje do 31.10.2023.!

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel