Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 02. studeni 2020.

Xiaomi je prema Canalys izvješću treća po redu kompanija prema izvozu smartphone uređaja i najbrže rastuća kompanija u 3. kvartalu 2020. godine. U Mobis grupi i tvrtki Eko elektronika, zastupniku Xiaomija za Hrvatsku i BiH, iznimno smo ponosni na uspješan Xiaomi kvartal i činjenicu da smo dio ovako dobrih rezultata.  

Mobis grupa skoro 30 godina donosi samo najbolje brandove pa tako i nove modele mobitela Xiaomi. I dalje ćemo isporučivati samo najbolje proizvode i kao grupa nastaviti s odličnim Xiaomi uspjesima na našem tržištu.

Tako nam je na tržište ove jeseni stigla i dugo iščekivana Xiaomi MI 10T serija.
 

Modeli iz ove serije odlikuju se nevjerojatno brzim i glatkim radom, a sve zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 865 procesoru koji je savršeno uparen sa 6 odnosno sa 8 GB radne memorije.

Ono što se mora naglasiti je i zaslon, što je jedna od najboljih karakteristika ovih modela. Impresivnih 6.67“ FHD+ dolazi uz 144 Hz AdaptiveSync zaslon za automatsko podešavanje svjetline zaslona i MEMC tehnologijom za bolju obradu slike.

Uz sve to uređaji su opremljeni i odličnim kamerama, bilo da se odlučiš za Xiaomi MI 10T ili Xiaomi MI 10T Pro nećeš požaliti. Ova modela imaju stražnju trostruku kameru i prednju od 20 MP. Dugotrajna baterija od 5000mAh savršeno zaokružuje modele uz zaslon koji se automatski prilagođava sadržaju koji gledate, kako bi ti baterija imala što dulji životni vijek.

Xiaomi modele kupite već danas!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (1)
MISO RAVLIC 13.02.2021.
nije savrsen ali u odnosu na druge znatno bolji
Odgovori

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel