Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 11. rujan 2020.

Bok, ja sam Matija i danas ću Vam predstaviti Xiaomi Poco X3 - pametni telefon prilagođen mladim ljubiteljima tehnologije i igara, koji stavlja performanse iznad svega, nudeći samo najkorisnije vrhunske specifikacije bez ikakvih ukrasa po djeliću uobičajene cijene.

 

Xiaomi Poco X3

Najavljujući najnoviji i najsnažniji Qualcommov 4G procesor serije 700 - Snapdragon 732G - POCO X3 NFC može se pohvaliti nevjerojatnim performansama koje traju do dva dana s jednim punjenjem, zahvaljujući velikoj bateriji od 5.160 mAh. U međuvremenu, zaslon telefona od 120 Hz + 240 Hz stvara nevjerojatno glatko i odzivno iskustvo superiorno većini vodećih uređaja na tržištu.

Qualcomm Snapdragon 732G - G kao Gaming

POCO X3 NFC posvećen je nevjerojatnoj svakodnevnoj upotrebi i optimiziranom gaming iskustvu. Izveden na Qualcommovom najsnažnijem 4G procesoru do danas, Snapdragon 732G, POCO X3 NFC nudi trajne vrhunske performanse i AI mogućnosti koje će impresionirati i najzahtjevnije gamere zahvaljujući svojoj arhitekturi zasnovanoj na osmojezgrenom CPU Kryo 470 i Adreno 618 Elite Gaming seriji GPU-a.

Kako bi osigurao stabilan rad i korisničko iskustvo bez problema brine LiquidCool Technology 1.0 Plus, kombinirajući povećanu bakrenu toplinsku cijev s više slojeva grafita koji zajedno smanjuju toplinu procesora telefona do 6°C.

Moćni 120Hz zaslon


U skladu s izvornim ciljem POCO-a da učini inovacije dostupnima svima, POCO X3 NFC nudi zapanjujući 6,67-inčni FHD + DotDisplay od ruba do ruba s nevjerojatnom kombinacijom brzine osvježavanja od 120 Hz i osjetljivost na dodir od 240 Hz.

POCO X3 NFC može se pohvaliti jednim od najglađih zaslona u svojoj cjenovnoj kategoriji. Funkcija DynamicSwitch omogućuje telefonu automatskim prebacivanje između 50, 60, 90 i 120 Hz, ovisno o slučaju uporabe i formatu sadržaja prikazanog na zaslonu. To omogućuje porast brzine osvježavanja telefona za slučajeve korištenja kao što su igranje i smanjenje za lakše operacije poput čitanja - čime se optimizira potrošnja baterije.

Profi fotke sa 64 MP AI četverostrukom kamerom

POCO X3 NFC nudi vrhunski sustav stražnjih četverostrukih kamera koji se sastoji od glavne kamere od 64MP, ultraširokokutne kamere od 13MP, makro kamere od 2MP i senzora dubine od 2MP.

Glavna kamera telefona je vodeći Sony IMX 682 senzor koji ima otvor blende ƒ/1.89 i Super Pixel od 1.6μm koji daje detaljne i izuzetno jasne slike. Ultra širokokutna kamera od 13MP može se pohvaliti vidnim poljem od 119 ° potpomognutim otvorom blende ƒ/2.2 i veličinom piksela od 1.0μm, dok makro kamera od 2MP i senzor dubine dovršavaju postavku nudeći dodatnu funkcionalnost i jačajući mogućnosti glavne leće.

S prednje strane uređaj ima malu točkovnu kameru od 20MP s otvorom blende ƒ/2.2 i Super Pixelom od 1.6μm, idealnim za fotografiranje savršenih selfija.

5160 mAh je baterija koju trebate


Specifikacije najviše razine ne koriste se bez baterije koja traje. Kako bi zajamčio da korisnici mogu uživati ​​u svim njegovim nevjerojatnim značajkama, POCO X3 NFC opremljen je velikom baterijom od 5.160mAh koja traje i traje. Telefon podržava 33 W brzo punjenje, što ne znači samo da se uređaj može napuniti do 100% za samo 65 minuta, već i da će ga punih 30 minuta napuniti do 62%.

Saznaj sve detalje o Poco X3!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel