Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 29. siječanj 2021.

Iz Xiaomija nam stiže novi Redmi 9C, pristupačan cijenom i odličan specfikacijama. 2020. godine izbacili su čak 26 modela pametnih telefona, a današnji model je jedan od njih.

Veliki LCD zaslon koji osigurava izvanrednu preglednost

Zaslon od 6,53“ u HD+ rezoluciji zauzima 81% prednje površine pametnog telefona. Riječ je o LCD IPS zaslonu sa vrlo dobrim prikazom, jarkim i živim bojama. Također dobar i u prikazu tamnijih nijansi, a pregled možeš rastegnuti preko cijelog ekrana, a sve se to može podesiti u postavkama. Sati igranja igrica ili gledanja filmova na ovom uređaju biti će pravi užitak.

Na pozadini se pak krije dvostruka kamera 13+2MP. Kamera od 13MP je ujedno i glavna i širokokutna, dok je druga od 2MP makro kamera. S prednje strane nalazi se selfie kamera od 5MP s kojom je moguće i otključavanje mobitela prepoznavanjem lica. Opremljene su raznim zanimljivim opcijama, kao što je HDR fotografiranje, prepoznavanje lica, a ugrađeni su i brojni filteri kojima možeš uljepšati ono što fotkaš. Također ima i AI tehologiju pa tako prepoznaje zelenilo, nebo i osobe koje su u kadru čime se poboljšava snimljeni materijal.

Nevjerojatno dobar procesor

Redmi 9C radi na Mediatekovom čipu Helio G35 koji se sastoji od osam jezgri. Tako će neke slabije zadatake odrađivati slabije jezgre te time štedjeti energiju, dok će za zahtjevnije uskočiti i ostale četiri jezgre i pomoći u procesiranju svih podataka bez problema. Procesor se savršeno upario sa 3GB radne memorije i 64 GB interne memorije koja se može nadograditi memorijskom karticom do 512 GB ukoliko ti je potrebno još prostora za pohranu sadržaja.

Uz štedljiv procesor smjestila se velika 5000 mAh baterija koja može izdržati i do dva dana, a tri dana će izdržati ukoliko se ne njemu ne gleda multimedijalni sadržaj ili igraju igrice. Podržava 10W brzo punjenje koje traje 1h i 45 minuta.

NFC senzor uz visoku kvalitetu izrade

Pametni telefon dolazi u tri boje, narančastoj, plavnoj i sivoj boji, a plastično tijelo im rebrastu teksturu što uopće ne djeluje jeftino. Dolazi sa utorom za slušalice, senzorom za otisak prsta sa bočne strane koji radi odlično, a također ima i utor za dvije nano-SIM kartice i jednu memorijsku. Opremljen je i NFC senzorom što su mnogi pohvalili i smatraju da se time sam uređaj diže na potpuno novu razinu srednje rangiranih flagshipova.

Želim Xiaomi Redmi 9C NFC

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel