Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 13. siječanj 2021.

Xiaomi je na predstavljanju novih modela za početak 2021. godine predstavio i Xiaomi Redmi 9T. Flagship nudi vrhunske specifikacije, uključujući ogromnu bateriju, sa brzim punjenjem po vrlo pristupačnoj cijeni.

Sve što ti treba za profesionalne fotke

Jedna od glavnih, odličnih značajki Xiaomi Redmi 9T pametnog telefona sigurno je i njegova peterostruka kamera s kojom ćeš okidati uzbudljive fotke gdje god se nalaziš. Na stražnjoj strani nalazi se njih četiri, dok se na prednjoj strani nalazi jedna selfie kamera od 8MP. Glavnoj kameri od 48MP dodana je i ultra širokokutna kamera od 8MP za pregledom od 120°, makro kamera od 2MP i portretna kamera sa dubinskim senzorom od 2MP.  

Baterija koja traje danima

Xiaomi Redmi 9T opremljen je ogromnom, moćnom baterijom od 6000 mAh koja u stadiju mirovanja može izdržati i do 28 dana, dok za pozive imate 56 sati. Također podržava brzo punjenje od 18W a dolazi s punjačem od 22,5W. Iz Xiaomija tvrde da na sobnoj temperaturi, vijek trajanja baterije je 25% duži od ostalih pametnih telefona.

Što se procesora tiče, pokeće ga brz i efikasan Snapdragon 662 octa-core koji sprječava pregrijavanje uređaja i osigurava nisku potrošnju energije. Pametni telefon dolazi u dvije memorijske konfiguracije 4 ili 6 GB RAM-a i 64 i 128 GB interne memorije, a ukoliko vam niti to neće biti dosta za pohranu svih sadržaja, memorija se može naknadno proširiti karticom do 512 GB.

Prati svaki detalj na velikom zaslonu

Xiaomi Redmi 9T čini veliki 6,53“ FDH+ zaslon gdje visoka rezolucija čini sliku oštrijom i osigurava ugodno iskustvo gledanja. Također, zaslon je zaštićen Gorilla Glass 3 zaštitnim staklom i certifikat od strane TÜV Rheinland tvrtke za zaslon koji je siguran za oći što se tiče emitiranja plavog svjetla.

Ovaj model opremljen je i sa utorom za slušalice, NFC-om, stereo zvučnicima, a skener za otisak prsta smješten mu je na bočnoj strani kućišta. Pametni telefon dostupan je u četiri boje, sivoj, plavoj, narančastoj i zelenoj.

Pogledaj aktualnu Xiaomi ponudu

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel