Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 04. ožujak 2021.

Napokon je predstavljen dugo iščekivani Xiaomi Redmi Note 10 koji nam donosi mnoštvo poboljšanja u odnosu na prethodnu Redmi Note 9 seriju. Također, ima i više nego odlične specifikacije obzirom da se radi o uređaju srednjeg cjenovnog ranga.

Što smo saznali na službenom predstavljanju saznajte u nastavku.

Glasine su bile točne – AMOLED zaslon je stigao u Redmi seriju

Opremljen je velikim i preglednim 6,43“ AMOLED zaslonom, rezolucije 2400 x 1080p te ima razinu osvježenja od 60Hz. Zaslon je vrlo prigodan i ugodan za oči, obzirom da je opremljen opcijom za čitanje, ima SGS certifikat za prilagodnu plavog svjetla i 360° svjetlosne senzore koji će automatski prilagoditi svjetlinu zaslona.

Svakako se može primijetiti poboljšanje u području dizajna samih uređaja. Na stražnjoj strani, kamere su smještene u lijevom četvrtastom okviru, senzor za otisak prsta nalazi se s bočne strane, dok se vrlo bitan 3.5mm jack za slušalice nalazi na dnu. Također, uređaj je otporan na prašinu i prskanje vodom, opremljen je dvostrukim stereo zvučnicima što će itekako poboljšati iskustvo igranja igrica ili gledanja multimedijalnih sadržaja. Nešto što će sigurno oduševiti sve korisnike je inteligentan motor koji pretvara različite zvukove u vrlo precizne efekte za nevjerojatno iskustvo.

Xiaomi Redmi Note 10 teži svega 180 grama, vrlo je tankog i elegantnog dizajna, a može se kupiti u zelenoj, sivoj ili bijeloj boji.

Detaljna četverostruka kamera stvorena za istraživanje

Opremljen je primarnom AI 48MP kamerom, 8MP ultra širokokutnom, 2MP makro i 2MP portret kamerom. Kombinacijom ovih kamera moći ćeš bez problema snimati scene iz svakodnevnog života do najsitnijih detalja. Glavna kamera omogućit će ti veliku preglednost i preciznost, dok ćeš sa odličnom portretnom kamerom moći snimiti nezaboravne selfije ili vrlo jasne i oštre portrete.

Noćni način fotografiranja također te neće razočarati. Vrlo je lako prebaciti načine rada kako bi ti fotke i u uvjetima lošijeg osvjetljenja bile u visokoj rezoluciji, te vrlo jasne i oštre. Odličan, zabavan feature oduševit će sve ljubitelje selfija i snimanja, a to je Selfie Time Lapse koji će sigurno potaknuti kreativca u tebi.

Poboljšana efikasnost uz fenomenalan procesor i dugotrajnu bateriju

Pokreće ga Qualcommom Snapdragon 678 procesor, a može se kupiti u 2 različite memorijske konfiguracije, 4/64 GB i 4/128 GB. Pružit će ti vrlo pouzdano, dinamično i glatko iskustvo korištenja bez ikakvih problema. Poboljšanja u performansama i efikasnosti omogućit će ti kvalitetnije igranje video igara, fotografiranje, streaming i još mnogo toga.

Sve ovo moguće je uz vrlo moćnu bateriju od 5000 mAh s kojom nećeš izgubiti puno vremena dok se ne napuni. Obzirom da je opremljena tehnologijom super brzog punjenja, na 50% biti će napunjena za samo 25 minuta.

Želim novi Redmi Note 10

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel