Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. travanj 2021.

Iz Xiaomija uvijek možemo očekivati velike stvari, ali pametni telefon iz Redmi serije sa ovako dobrim specifikacijama nismo niti sanjali. AMOLED zaslon sa 120Hz, 108MP primarna kamera, baterija od 5000mAh, vrlo lagan, lijepog dizajna i opremljen IP certifikatom je sve što možeš poželjeti u jednom uređaju za smiješne novce, obzirom na uređaje istog ranga, gledajući sve karakteristike.

Ugodno iznenađenje već kod dizajna

Redmi Note 10 Pro ima izuzetno lijepi i jednostavan dizajn, prednja i stražnja strana prekrivena je Corning Gorilla Glass 5 zaštitnim staklom. Uređaj dolazi u 3 različite boje, brončanoj, plavoj i sivoj boji i obzirom na sve odlične dijelove koje ima ispod kućišta, vrlo je tanak, samo 8,1 mm, a teži manje od 200 grama.

Čitač otisaka prstiju smješten je s bočne strane, zajedno sa tipkom za otključavanje, a iznad njega su tipke za glasnoću. Na stražnjoj strani uređaja smjestila se četverostruka kamera, dok su na dnu USB-C utor, mikrofon i zvučnik. Utor za slušalice smjestio se na vrhu zajedno sa infra-crvenim portom, a dual-sim utor, utor za SD karticu i još jedan zvučnik nalaze se s lijeve strane.

Pametni telefon opremljen je IP53 certifikatom, što znači ga nećeš moći uroniti u vodu ali je zaštićen od prskanja vode i prašine, pa tako nećeš imati problema ukoliko vani pada kiša.

Zaslon u rangu najskupljih uređaja

Kao jedan od glavnih aduta Redmi Note 10 Pro pametnog telefona, svakako je njegov 6,67“ AMOLED zaslon sa 120Hz stopom osvježenja. Po prvi puta su mobitel iz ovog ranga opremljeni AMOLED zaslonom i tako velikom stopom osvježenja, rezolucije je 2400x1800p vrlo izraženih, točnih i oštrih boja. Vidljivost na dnevnom svjetlu izuzetno je kvalitetno i može se koristiti na otvorenom bez ikakvih problema. Također, brzina osvježenja zaslona može se podesiti u postavkama mobitela na 60Hz ili 120Hz, gdje se radnje i prelaženje s aplikacije na aplikaciju obavljaju brže i fluidnije ukoliko ti je razina postavljena na 120Hz. Ovo će definitivno učiniti razliku, pogotovo korisnicama koji češće koriste pametne telefone za igranje igrica te će se samim time poboljšati gaming iskustvo.

Nevjerojatno dobra kamera

Opremljen primarnom 108MP kamerom oduševit će sve zaljubljenike u fotografiju, a također dolazi još sa 8MP širokokutnim senzorom, telefoto makro kamerom od 5MP i senzorom dubine od 2MP, dok je prednja kamera 16MP također vrlo kvalitetna.

Fotografije snimljene primarnom kamerom rezultiraju brojim detaljima, točnim i izraženim bojama. Sa ultraširokom kamerom dobit ćeš dosta kvalitetne pejzaže sa visokim kontrastom i  fantastičnim bojama. Što se tiče noćnih fotografija niti tu neće razočarati, dobit ćeš detaljne, jasne i vrlo kvalitetne fotke. Sigurno ćeš iskoristiti i dodatne funkcije kamere koje će te oduševiti, ekspozicija, PRO Time-lapse i AI portretni selfie način. Što se tiče video zapisa, može snimati u 4k rezoluciji.

Super procesor za glatke i brze radnje

Zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 732G procesoru možeš očekivati odlične performanse. Radnje će obavljati brzo i glatko, a oduševit će te i kod igranja igrica. Obzirom na u nazivu ima „G“ znači da dolazi sa Elite Gaming značajkom koja će ti zasigurno poboljšati korisničko iskustvo. Kakve god zadatke da staviš ispred njega, nećeš imati nikakvih problema zahvaljujući unaprijeđenim performansama i umjetnom inteligencijom. Aplikacije ćeš otvarati bez problema, sve će se učitavati brzo, a multitasking će biti na zavidnoj razini.

Što se tiče memorijske konfiguracije, postoje tri verzije, 6/64GB, 6/128GB i najjača verzija 8/128GB, a ukoliko ti niti to nije dovoljno memorije, Redmi Note 10 Pro opremljen je utorom za SD karticu s kojom je moguće proširiti memoriju.

Baterija je još jedna od odličnih karakteristika zbog kojeg ćeš odmah poželjeti ovaj uređaj. Kapaciteta 5020mAh pružit će ti i do dva dana korištenja, a napunit ćeš ju za samo 30 minuta na više od pola kapaciteta uz 33W brzo punjenje. Na 100% biti će sa nešto više od sat vremena.

Želim novi Redmi već danas

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel