Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 30. ožujak 2022.

Iz Xiaomija su pokazali da mogu još više i još bolje sa još jednim predstavljanjem novim pametnih telefona iz Redmi Note 11 serije. Tako je jučer predstavljam Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ pametni telefon, a što smo saznali pročitaj u nastavku.

Još više senzora i mogućnosti u nenadmašnom dizajnu

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ dolazi sa vrlo jednostavnim, ali elegantnim dizajnom ravnih rubova i vrlo lijepog dizajna stražnjih kamera. također, sa iste bočne strane nalaze se tipke za volumen i tipka za upaliti mobitel koja je i senzor za otisak prsta. Novost koju su uvali je mogućnost otključavanja licem, kako bi što lakše mogao pristupiti podacima. Pametni telefon opremljen je 3.5mm utorom za slušalice, dvostrukim zvučnicima i hibridnom SIM-microSD karticom pomoću koje možeš proširiti internu memoriju do 1TB.

Ono što će ti prvo zapeti za oko je predivan 6.67“ AMOLED zaslon, sa Full HD+ rezolucijom od 2400 x 1800 piksela. Sve što gledaš biti će kristalno čisto i jasno, boje izražene, a uz 120Hz stopu osvježenja zaslon će se automatski prilagoditi svemu što gledaš za fantastično, besprijekorno iskustvo.
Što se tiče osvjetljenja zaslona i tu su pogodili, svjetlina zaslon dolazi do 1200 nita, automatski se prilagođava, a sve multimedijalne sadržaje ćeš dobro vidjeti u bilo kojim uvjetima.

Za brzi način života treba ti brzi procesor

Pametni telefon pokreće MediaTek Dimensity 920 5G procesor koji će ti pružiti vrlo glatko iskustvo korištenja, aplikacije će se odmah otvarati, a prebacivanje iz jedne u drugu obaviti bez problema i zastajkivanja. Također, igranje igrica na Redmi Note 11 Pro+ modelu biti će pravo iskustvo, uživaj u fluidnosti korištenja, sa oštrim detaljima.

Radna memorija od 6GB savršeno se uparila sa procesorom, a interna od 128 GB biti će i više nego dovoljna za sve tvoje podatke i fotografije, koju u svakom trenutku možeš nadograditi na vanjskom memorijskom karticom do 1TB.

Uhvati najdraže trenutke

Sa stražnje strane pametnog telefona nalazi se četverostruka kamera koju predvodi glavna, širokokutna od 108MP kojom ćeš uhvatiti baš svaki bitan trenutak sa zadivljujućim rezultatima. Fotke će ti izgledati odlično čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Za još više i još bolje fotografije tu je ultra širokokutna kamera od 8MP koja će savršeno poslužiti kada želiš uslikati svoje društvo na okupu, pejzaže kroz koje prolaziš ili fantastičnu arhitekturu oko sebe. Oko za detalje ima 2MP makro kamera s kojom će svaki detalj fotografije doći do izražaja. S prednjom kamerom od 16MP uhvati sebe i svoje prijatelje u najboljem izdanju.

Ono što će ti omogućiti da Redmi Note 11 Pro+ nikada ne moraš ispustiti iz ruke je njegova baterija od 4500mAh koja dolazi opremljena tehnologijom ultra brzog punjenja od 120W i za samo 15 minuta biti će na 100%, a ti možeš nastaviti dalje. Baterija će bez problema potrajati cijeli dan za učestalim korištenjem, dok ćeš sa umjerenim dobiti čak dva dana.

 

Želim ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel