Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 08. siječanj 2021.

Iz Xiaomija nam dolazi novi flagship Xiaomi Redmi Note 9T koji je predstavljanje imao 8. siječnja, a prvi izlazak na kinesko tržište trebao bi se dogoditi 18. siječnja 2021. Ovo je prvi novi pametni telefon iz Xiaomija u 2021. i prvi iz Redmi serije sa 5G mrežom. U nastavku ti donosimo što smo do sada saznali o još jednom adutu iz Xiaomija.

Veliki ekran i moćna baterija

Xiaomi Redmi Note 9T trebao bi imati 6.53“ FHD+ LCD zaslon od 1080x2430p sa 90 Hz stopom osvježenja. Moćna 5000 mAh baterija sa tehnologijom brzog punjenja od 18W dolazi sa Android 10 sustavom i 2GHz octa-core MediaTek Dimensity 800U procesorom koji će omogućiti vrlo brz rad. Bilo da razgovoras s prijateljima, pregledavaš video zapise ili imaš sastanak osmojezgreni procesor kontinuirano podržava tvoje svakodnevne potrebe. 

Radna memorija od 4GB biti će i više nego dovoljna za obavljanje svih zadataka, dok će 128 GB interne memorije, sa mogućnošću nadogradnje do 512 GB biti dovoljno za pohranjivanje svih omiljenih sadržaja. Također pametni telefon moguće je kupiti i u drugoj memorijskog konfiguraciji os 4GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Zaslon je zaštićen Gorilla Glass 5 zaštitnim staklom sa vodootpornim premazom.
 


 

Senzor za otisak prsta nalazi se s bočne strane što je puno lakše za dosegnuti obzirom da se radi o većem telefonu. Zbog mogućnosti spajanja na 5G mrežu dobit ćeš novu dimenziju kod povezivanja koja je optimalna u svakom trenutku. 

Odlična trostruka kamera

Novi flagship iz Xiaomija dolazi sa trostrukom stražnjom kamerom od kojih primarna ima 48MP, širokokutna 8MP i makro kamera 2MP. Prednja, selfie kamera ma 13MP a podržano je 4K snimanje videozapisa. Neke od ostalih odličnih značajki koje se nalaze u odom uređaju su noćni način, Pro način slikanja, HDR i portretni način. Pametni telefon opremljen je odličnim stereo zvučnicima i utorom za slušalice.

 

Pogledaj aktualnu Xiaomi ponudu

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel