Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 11. rujan 2020.

Pametna tehnologija se uvukla u naš život sasvim polako, a danas više ne može zamisliti život bez nje. Ako niste znali većina korisnika otključa svoj pametni telefon prosječno 110 puta dnevno! Toliko smo vezani za svoje pametne uređaje da smo čak razvili i termin nomophobia koji predstavlja strah od toga da svog ljubimca izgubimo.

Tehnologija nam uvelike olakšava svakodnevni život, a mi ti danas predstavljamo Xiaomi kompilaciju pametnih uređaja za svaki dan koje ćeš odmah poželjeti imati u svom domu.

Vjeruj nam ni mi im nismo mogli odoljeti!

Xiaomi Smart Home – uređaji koji su nas osvojili!

Zamisli svoj radni dan. Jesi? E sad ga zamislite na Xiaomi način:

Primamljivo zar ne? 

Xiaomi TV postaje centar tvog doma

Krenimo od vrhunske zabave uz odlične, moderne Xiaomi televizore koji podržavaju DVB-T2 signal na koji prelazimo u skorijoj budućnosti. Biraj između 55“, 43“ ili 32“ i uživaj u omiljenim sadržajima poput Netflixa svaki dan. A iznenađenje se krije u daljinskom koji ima ugrađen mikrofon. Sve što trebaš je izreći želju!

Želim Xiaomi pametni televizor!

 

Rasvjeta koja tvom domu daje posebnu čar

Bilo da trebaš stolnu lampu ili onu pokraj kreveta koje će te uspavati mi imamo rješenje za sve. Biraj lampu po svom izboru i prilagodi je svojim željama. Ako se odlučiš  za Xiaomi Mi 2 noćnu svjetiljku određuj boje kojima želiš da tvoj dom svijetli, a tvoje najdraže može uvesti u san postepenim gašenjem.

Xiaomi Mi LED Stolna lampa prilagodit će se tvojim očima s obzirom da li koristiš računalo, čitaš ili radiš nešto drugo. Podešavaj svijetlo putem svog pametnog telefona i aplikacije Mi Home, a kada želiš ugodnu atmosferu tu je Yeelight Candela ambijentalna lampa.

Želim Xiaomi lampu!

Xiaomi uređaji za svaki dan

Ne sumnjamo da je lako se zamisliti sa Xiaomi pametnim uređajima. Baš zato trudimo se svaki dan proširiti ponudu i omogućiti ti stanovanje kao iz snova. Provjeri i ostatak Xiaomi Smarthome ponude i izaberi nešto za sebe.

Pogledaj ponudu Xiaomi pametnih uređaja!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel