Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 04. studeni 2021.

Savršena nadopuna tvom novom Xiaomi Pad 5 tabletu sigurno je Xiaomi Smart Pen olovka s kojim će tvoja kreativnost doći do izražaja.

Koristi ju za što god poželiš

Xiaomi Smart Pen vrlo je lagana i ugodna za korištenje, teži svega 12.2 grama, a zahvaljujući vrhunskom, tankom dizajnu moći ćeš ju koristiti satima i ugodno će pristajati u ruci.

Opremljena je sa dva gumba, primarnim i sekundarnim, ukoliko držiš primarni gumb moći će pisati razne bilješke i poruke, dok će ti sekundarni gumb poslužiti za potpuno ili djelomično snimanje zaslona. Također, vrh olovke je zamjenjiv.

Korištenje Xiaomi pametne olovke biti će kao da koristiš normalnu olovku, zapisuj, crtaj, budi kreativan uz 240Hz stopu odazivanja i 4096 osjetljivost na dodir što će ti omogućiti da kreiraš tanke, lagane, jednako kao i deblje linije, a moći ćeš odlično skicirati ili crtati.

Nevjerojatno dugotrajna baterija

Jednom kada primiš olovku u ruku i kreneš skicirati ili raditi bilješke na svom novom Xiaomi Pad 5 tabletu nećeš ju htjeti ispustiti. Tvoj kreativni proces nikada ne mora biti prekinut zahvaljujući ultra dugotrajnoj bateriji koja će potrajati i do 8 sati neprekidnog korištenja. Ukoliko se i dogodit da je prazna, ne brini, jer će se napuniti do 100% za samo 18 minuta, dok ćeš ju za 60 sekunudi napuniti za dodatnih 20 minuta korištenja.
 

Pokreni svoju kreativnost već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter

Ne čekaj više ni minutu, prijavi se na newsletter već danas i ostvari 5% popusta na prvu kupnju!