Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. veljača 2021.

Obzirom da nas iz Xiaomija nikada ne razočaraju svojim novim proizvodima, jednak je slučaj i sa novim Mi LED 75“ TV-om kao najboljim premium televizorom na tržištu sa QLED 4K zaslonom.

Uživaj u čarobnom svijetu boja i doživljaja

Sa svojim veliki, preglednim zaslonom od 75“ i dvostrukim stereo zvučnicima Xiaomi Mi LED Q1 pružit će ti nezaboravno iskustvo gledanja omiljenih TV sadržaja. Donosi ti vrhunsku 4K kvalitetu slike, a OLED zaslon koristi posebnu nano Quantum Dot tehologiju za postizanje šireg raspona boja, te slike prikazuje puno jasnije. Još jedna od odličnih značajki sigurno je i 120Hz stopa osvježenja, HDMI 2.1. port i ALLM što ga čini savršenim za gamere i streamere.

Bluetooth daljinski upravljač televizora od 360 stupnjeva omogućuje upravljanje TV-om iz bilo kojeg smjera. Također dolazi sa podrškom za Google Assistant i Amazon Alexu, te se njime može upravljati i glasovnim naredbama. Obzirom da je Android TV opremljen je sa više od 700 000 filmova i serija te više od 500 aplikacija koje možeš pohraniti.

Tako malo te dijeli do vrhunskog doživljaja

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel