Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 07. listopad 2020.

Imate TV ali nemate Smart TV? Ostanite s nama i u nastavku ti donosimo odlična rješenja kako doći do dodatnih streaming servisa. Xiaomi je na tržište izbacio dva nova načina za praćenje serija, filmova i ostalih zanimljivih sadržaja u obliku Xiaomi Tv stick-a i Tv box-a.

Mi TV stick

S dimenzijama 92.4 x 30.2 x 15.2mm Mi TV Stick stane u svaki džep. Vrlo jednostavan za korištenje, ovaj novi uređaj iz Xiaomi-a omogućit će ti potpuni doživljaj Android TV-a. Za korištenje potrebno ga je uključiti u HDMI utor TV-a, spojiti na Wi-Fi i uživati u omiljenim streaming servisima.

Uz 1 GB RAM-a i 8 GB ROM-a Mi TV Stick opremljen je i Google Assistant glasovnim asistentom za što jednostavniji pronalazak serija, filmova ili pak provjeru prognoze ili rezultata utakmice. Na uređaju su već instalirani Neflix, Youtube i Prime Video, dok ostale aplikacije poput HBO Max-a, Disney+, Twitch-a možete instalirati sami, kroz Play store.
 

Kupi ga već danas

Mi TV box

Mi TV Box je nova televizijska konzola s ugrađenim Cromecastom i podrškom za Google Asistenta. Podržava omiljene programe kao što su Netflix, VUDU, Youtube, SlingTV i slično, a sve to možete popratiti na fantastičnoj slici razlučivosti 4K (4096 x 2160p) HDR. Uživaj u serijama, filmovima i ostalim programima uz čistu i oštru sliku.

Uređaj je opremljen sa 2GB RAM-a i 8 GB memorije. Kompatibilan je sa brojnim aplikacijama koje ti omogućuju pristup velikoj količini vrhunskih video usluga i stalnom protoku novog sadržaja.

 

 

Kupi ga već danas

Što odabrati?

Između uređaja nema velike razlike, voliš li praktičnije i manje modele svakako ćeš se odlučiti za Mi TV Stick, a ako ti je pak bitna memorija i rezolucija slike odlučit ćeš se za Mi TV Box. Mi TV stick možeš dirketno uključiti u svoj TV dok Mi TV Box spajaš HDMI kablom u TV uređaj. Također razlika kod modela je u RAM-ima, gdje Stick ima 1 GB RAM-a, a Box ima 2 GB RAM-a.

Možemo zaključiti koji god model odabrao nećeš pogriješiti!

Pogledaj kompletnu ponudu TV-a!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (1)
Kristina Zajček 07.12.2020.
Imam pitanje, mogu li preko xiaomi mi tv sticka gledati programe kao nova tv, rtl, doma i sl
Odgovori

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel