Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 07. veljača 2018.

Google Pixel 2 bio je jedan od najočekivanijih pametnih telefona godine, ali dolaskom Apple iPhone X i Samsung Galaxy Note 8 pozornost se naglo prebacila na ove novitete. Iako je kod drugih uređaja na tržištu vidljiva određena dosljednost u dizajnu, zaslon 18:9 od ruba do ruba i nerijetko stakleno kućište, Pixel 2 u tome odskače. 

Izrada i dizajn kućišta Google Pixel 2 

Kućište je čvrste izrade, napravljeno od aluminija i daje ugodan osjećaj prilikom držanja i korištenja. Ono u čemu se razlikuje u odnosu na druge pametne telefone je kompaktan dizajn i ne pruža osjećaj krhkosti. Veličina samog uređaja idealna je za korištenje u samo jednoj ruci za razliku od sve češće predimenzioniranih mobitela. Uređaj ima certifikat otpornosti IP67. 

Nevjerojatno brz i moćan

Google Pixel 2 pruža siguran, pouzdan i brz rad. Sustav je pročišćen, brz i uvijek ažuran. Android radi na verziji 8.1. Oreo koji za Google Pixel 2 osigurava i do tri godine sigurnosne podrške i najnovija ažuriranja. Budući da se tržište i sustavi mijenjaju iznimno brzo, ovako nešto što ne viđamo baš često.

Uz to Google Pixel 2 razvija AI pristup i ugrađuje Google Asistenta gdje god bi to korisniku bio potrebno. 

Google_Pixel_2_AR

Baterija je dugotrajna i ima mogućnost brzog punjenja. Uz samo 15 minuta punjenja osigurava do 7 sati rada. 

Jedna od najboljih kamera pametnog telefona na svijetu! 

Ako je Google Pixel ponio tu titulu, onda ju je Google Pixel 2 usavršio! Vrhunska kvaliteta snimanja i profesionalni rezultati čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Zahvaljujući stabilizaciji slike, video zapisi su mirni i kvalitetni čak ako su snimani u pokretu. 

Osim toga, nude i nekoliko zanimljivih mogućnosti, poput pretraživanja, organizacije i načina koji dijeliš fotografije. Primjerice, zahvaljujućih Google Images možeš pretraživati prema slikama. Samo snimi i odmah istraži sve informacije!

 Google_Pixel_2

Kada ga toliko hvalimo, zašto se možda toliko ne ističe? 

Glavni nedostatak ovog pametnog telefona je to što nije „ušminkan“ kao većina mobitela na tržištu. Dizajn je klasičan, ali nikako ne jednostavan. Većina stražnje strane uređaja prekrivena je matiranim premazom dok je gornji dio uređaja sjajan. 

Iako je u početku Google Pixel 2 imao određenih poteškoća sa zaslonom, one su otklonjene tijekom studenog 2017. godine s novim nadogradnjama uređaja. 

Iskustva zadovoljnih korisnika potvrđuju da je Google Pixel smartphone pravi odabir pogotovo za zahtjevne korisnike. Od nevjerojatne kamere do brzog rada, ovo je mobitel top klase. 
 

Pronađi Google Pixel 2 na mobis.hr! 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel