Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 06. prosinac 2017.

Voliš selfije i snimati vrhunske fotografije? Želiš da svaka tvoja snimka bude „popeglana“ kao da je snimana s profesionalnim fotoaparatom? Saznaj nekoliko trikova za snimanje savršenih fotografija i koji Asus pametni telefoni donosi najbolje rezultate. 

Selfiji su super, ali live snimke su još bolje! 

Asus ZenFone Live je kao stvoren za live snimke koje su trenutno apsolutni hit na društvenim mrežama. Ne samo da ih voli algoritam društvenih mreža, nego i svi zaljubljenici u svakodnevno objavljivanje. 

Prednja selfie kamera kreirana je kako bi ti osigurala najbolje rezultate svaki put. Dobit ćeš oštrije, širokokutne snimke čak ako je i osvjetljenje iznimno slabo. Upravo je slabo osvjetljenje okoline često najveća boljka svih kamera na pametnim telefonima, ali Asus ZenFone Live posjeduje posebno osjetljive senzore koji unaprjeđuju fotosenzibilnost za 200% u odnosu na druge mobitele. 

TRIK ZA VRHUNSKI SELFIE Izbjegni sjene na licu! Okreni se prema jarkom izvoru svjetla, najbolje prema suncu za vrijeme zalaska ili izlaska sunca. Ili jednostavno upotrijebi LED bljeskalicu za postizanje ujednačenog osvjetljenja. 

Ako snimaš live, snimaj s Asus ZenFone Live! 

Asus ZenFone Zoom S

Ovaj model prvi je mobitel na svijetu koji može snimati uljepšane snimke u stvarnom vremenu. Uz prethodno opisanu pojačanu osjetljivost na svjetlost tu je i prilagođena LED bljeskalica s nježnim tonovima. Tvoje selfije snimke u trenutku će biti zaglađene i bez mrlja zahvaljujući filterima za uljepšavanje. Asus ZenFone Live prilagođava se čak boji i tonovima kože, borama i nepravilnostima.

Ovakvi sadržaji idealni su za društvene mreže poput Facebooka, Instagrama ili YouTubea. 

Osim čistih i lijepih fotografija dobit ćeš i kristalno jasni zvuk koji će ukloniti sve pozadinske zvukove. Dvostruka MEMS mikrofon tehnologija pročistit će sve zvukove i poboljšati kvalitetu zvuka tvoga glasa. Jasno, čisto i jednostavno, Asus ZenFone Live snimit će realistični stereo zvuk. 

Uhvati još više detalja! 

Uz sve trikove, ako želiš zaista odlične fotografije, potrebna je i vrhunska kamera. Asus ZenFone Zoom S podiže ljestvicu fotografija snimljenih s pametnim telefonima. 

Stražnja dvostruka kamera s velikim otvorom blende i najnovijim Sony senzorom omogućava da više svjetla prođe kroz senzor i na taj način možeš snimati fantastične snimke čak i noću. 

ASUS_Zenfone_Zoom_S

TRIK ZA FOTOGRAFIJE Snimi fotografiju i umjesto da prilikom snimanja zumiraš, kropaj na željeni kadar. Tako ćeš zadržati sve detalje na slici! Odaberi Asus ZenFone Zoom S i nećeš morati koristiti trikove! 

Kada kamera nije samo kamera, nego ASUS SuperPixel kamera

Zašto kamera na pametnom telefonu mora biti ASUS SuperPixel™ da bi bila super? Spajanjem velikog otvora blende od f/1.7, optičku stabilizaciju slike, 2.3x optički zoom uz Asus SuperPixel™ tehnologiju i Oualcomm Snapdragon procesor dobivaš fenomenalne fotografije. 

Primjerice ekstremna osjetljivost na svjetlost u kombinaciji s optičkom stabilizacijom slike (OIS) na Asus ZenFone Zoom S sprječava zamućene noćne fotografije uzrokovane pokretima ruke za vrijeme snimanja. Super brzi fokus radi nevjerojatno brzo i fokusira za samo 0.03 sekunde i hvata i one neočekivane i iznenadne pokrete. 

TRIK ZA FOTOGRAFIJE Prilagodi balans bijele boje. Prije snimanja kadra, kako bi izbjegli narančast tonove na fotografiji, pričekaj nekoliko trenutaka i omogući kameri da stabilizira bijelu boju. 

 

Pronađi vrhunsku ponudu Asus pametnih telefona na mobis.hr 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel