Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 11. studeni 2020.

Nova, isčekivana Xiaomi MI 10T serija stigla nam je na tržište pod sloganom Power your creativity. Također, trenutno su jedni od najboljih mobitela na tržištu po vrlo povoljnim cijenama u usporedbi sa ostalim brendovima sa istim ili sličinim specifikacijama.

Ono o čemu se najviše priča kada se spominje ova vrhunska serija mobitela je svakako i njihov zaslon. Modeli su opremljeni sa 144Hz, 6.67“, 1080p LCD zaslonom koji podržava AdaptiveSync tehnologiju koja se automatski prilagođava sadržaju koji se prikazuje.

Ta prilagodba događa se iznimno glatko i brzo, bez utjecaja na reprodukciju boja na zaslonu, te se prebacuje između 7 različitih osvježenja zaslona 30/48/50/60/90/120/144Hz ovisno o tome što se na zaslonu nalazi.

Ova odlična karakteristika zasigurno će puno značiti gejmerima obzirom da je to nešto što biste očekivali kod vrhunskog gejming kompjuterskog zaslona i do sada se nalazio na mobitelima koji su bili isključivo namijenjeni za igranje igrica. Ovaj potez iz Xiaomia učinio je ovaj model za svakodnevnu upotrebu dostupan za još širu publiku.

 

Kupi svoj novi Xiaomi MI 10T već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (2)
Ratko Kaučić 15.11.2020.
Vrhunski uređaji uz razumnu cijenu!
Odgovori
Matija Kamenski 16.11.2020.
Pozdrav Ratko, slažemo se kako se tu radi o stvarno vrhunskom uređaju, jedan od prvih koji nudi 144 Hz ekran, uz njega tu je super brzo punjenje i odlična kamera, a sve to za prihvatljivu cijenu. :) mobis.hr tim

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel