Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. studeni 2020.

U današnje novo normalno, bilo da radiš od kuće ili si u uredu pametni uređaji i aplikacije koje će ti olakšati život puno znače. Dolaskom hladnijih dana sve što ćemo htjeti je uživati u vlastitom domu, na kauču pred TV-om, slušati muziku ili čitati omiljenu knjigu.

U mobis.hr ponudi imamo sve kako bi ti dani provedeni kod kuće bili što jednostavniji, ali i zabavniji. Biraj iz širokog asortimana od odličnih pametnih televizora, robota usisavača, osvježivača i ovlaživača zraka, slušalica do noćnih lampi.  

Čišćenje lakše nego ikad!

Prepusti usisavanje i čišćenje poda svom novom robot usisavaču. Xiaomi i Evolveo usisavači postat će tvoj prijatelj, možeš ih programirati za planirano čišćenje ili ga gledati dok obavlja posao za tebe iz udobnosti kauča. Ovi tihi i mali uređaji, stati će bilo gdje a razne opcije učinit će ti život lakšim.

Pretvori svoj dom u pravu malu oazu

Ukoliko želiš svoj dom pretvoriti u malu oazu ili kućni spa u tome će ti pomoći odlični osvježivači i ovlaživači zraka ili neka od pametnih lampi. Biraj preko 20 različitih modela i uživaj u mirisnom i čistom zraku od alergena, bakterija, grinja i prašine. Za predivno ambijentalno svijetlo tu su Xiaomi stolne ili ambijentalne lampe s kojim možeš prilagoditi temperaturu i jačinu prema svojim potrebama. Smanji zamor očiju sa ovim lijepim i elegantnim modelima.

Samo uživancija!

Pojam za odmor i relaksaciju ti je uživanje u omiljenim TV sadržajima ili slušanje glazbe? U našoj ponudi možeš izabrati neki od pametnih televizora ili različitih modela slušalica, a ukoliko se odlučiš za Huawei Freebuds Pro bežične slušalice na poklon ćeš dobiti Deezer Premium na 3 mjeseca.

 

Smarthome ponudu pogledaj ovdje

 

Izvor fotografije: freepik.com

 
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel