Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Evolveo
Garancija: 24 mj
Šifra: 152145
Nova cijena
Ušteda 190,00 kn
Cijena za jednokratno plaćanje
1.424,05 kn
1.234,05 kn
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 1299.00
Kartice 6 rata: 1.299,00 kn / već od 216,50 kn/mj
Kartice 12 rata: 1.299,00 kn / već od 108,25 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana
Artikl je moguće kupiti i u trgovini:

Budućnost je stigla u tvoj dom! EVOLVEO RoboTrex H6 usisavač ima 4 programa čišćenja koji se prilagođavaju tvojim potrebama! Možeš njime upravljati daljinskim upravljačem ili programirati ga za planirano čišćenje.

O proizvodu

Sadržaj paketa:

EVOLVEO RoboTrex H6 – spremnik za vodu za mokro čišćenje (250 ml) – spremnik za prašinu (300 ml) – infracrveni daljinski upravljač – 2 baterije za daljinski upravljač – baza za punjenje – punjač – HEPA filter – modul za mokro čišćenje – zamjenska tkanina za mokro čišćenje – rezervne bočne četke – četkica za čišćenje – upute

EVOLVEO RoboTrex H6 je robotski usisivač koji uz to i briše tvoje podove! Inteligentni robotski usisivač se sam kreće i čisti bez bilo kakve asistencije. Lako prelazi preko manjih prepreka je rje opremljen brojnim senzorima koji ga spriječavaju da udari u nešto ili padne niz stepenice. Nakon čišćenja sam se vraća u svoju stanicu za punjenje i započinje punjenje.
Evolveo RoboTrex H6 ima tri meganičke tipke pomoću kojih se lako njime upravlja. One ti omogućavajku da započneš automatsko čišćenje, spiralno čišćenje ili da mu narediš da se vrati u bazu za punjenje bez daljinskog upravljača.
Zahvaljujući bočnoj četci, RoboTrex H6 može očistiti područja oko pokućstva, prostor uz zidove, kuteve prostorije i ostala teško dostupna mjesta. Par rotirajućih četki koje su locirane u glavi za čišćenje skupljaju sitnu prašinu i veće prljavštine po tlu.
Životni vijek ugrađenog BLDC motora je tri puta duži u odnosu na dosadašnje modele, motor je pouzdaniji i manje bučan, a uz to je mnogo ekonomičniji u usporedbi s klasičnim motorom. Uz dobar motor EVOLVEO RoboTrex H6 ima HEPA filter koji omogućava hvatanje fine prašine, grinja koje izazivaju alergije i životinjskih alergena.
Glavne karakteristike:
- dimenzije: visina 70, promjer 300 mm
- težina: 2 kg
- baterija: 2600 mAh
- vrijeme rada (jedno punjenje): 110 minuta
- automatsko prilagođavanje vrsti podloge
- daljinski upravljač s LED zaslonom
- 4 programa čišćenja – automatski, periferni, kružni i planirani
- mogućnost čišćenja vodom
- opremljen s 10 infracrvenih senzora

EVOLVEO RoboTrex H6
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
EVOLVEO RoboTrex H6 EN

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.