Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Fitbit
Garancija: 24 mj
Šifra: 149772
Cijena za jednokratno plaćanje
949,05 kn
?

  

Cijena za plaćanje na rate: 999.00
Kartice 6 rata: 999,00 kn / već od 166,50 kn/mj
Kartice 12 rata: 999,00 kn / već od 83,25 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana

Pametna vaga Fitbit Aria 2 prati tvoje zdravlje i pomaže ti da postigneš savršen izgled! Pripazi na svoju kilažu, pratit postotak tjelesne masti i indeks tjelesne mase, pripazi na unos i potrošnju kalorija i motiviraj se uz Fitbit aplikaciju!

O proizvodu

Upoznaj najtočniju Wi-Fi pametnu vagu!
Fitbit Alta 2 mjeri težinu, postotak tjelesne masti, indeks tijelesne mase i još mnogo toga tako da možeš dobiti cijelokupnu sliku svog zdravlja. Kada staneš na vagu Fitbit Alta 2 ona prikazuje tvoju kilažu i automatski je sinkronizira preko Wi-Fia na Fitbit aplikaciju pa konstantno možeš pratiti svoj napredak. Uz praćenje svoje kilaže, provjeri da li smanjuješ postotak masti u tijelu ili dobiša mišićnu masu! Bitno je imati uvid u svoje tijelo! Fitbit Alta 2 mjeri i indeks tvoje tijelesne mase prema tvojoj visini, težini i dobi te automatski sinkronizira s Fitbit aplikacijom. Uz sva osnovna mjerenja možeš jasno i čitko provjeriti na Fitbit aplikaciji svoje postotke i statistiku kroz grafove te vidjeti radiš li dobro za svoje zdravlje.
Kroz Fitbit aplikaciju možeš si postavljati ciljeve za svoju kilažu, kalorije i vježbu, a uz Aria 2 vagu možeš pratiti svoj napredak kroz dane. Uz to možeš pratiti unos kalorija i potrošnju tijekom dana tako da unosiš u aplikaciju informacije o svojoj prehrani! Osim unosa hrane za tijelo je ključan i unos vode, a i to možeš pratiti kroz aplikaciju i vidjeti kako napreduješ, a kada ti malo padne koncentracija motiviraj se kroz aplikaciju tako da potražiš motivaciju od prijatelja kroz Fitbit zajednicu!
Fitbit Aria 2 prepoznaje do 8 korisnika i čuva tvoje podatke privatnima!
Kada staneš na vagu Aria 2 te prepoznaje i prikazuje ti tvoje podatke o kilaži te šalje sve podatke na tvoj privatni Fitbit račun. Svakom korisniku dodijeljuje posebnu ikonicu koja se pojavljuje na zaslonu dok je u upotrebi.
Fitbit Aria 2 dolazi u dvije boje i elegantnog je dizajna s poliranom staklenom površinom. Tanka je i jednostavna za ponijeti kuda god kreneš!

Dimenzije: 312 x 312 x 33 mm
Težina: 2 kg
Zaslon: LCD
Razmjer mjera: od 4.5 – 180 kg
Materijal: kaljeno staklo polirane površine
Wireless: 802.11b/g/n 2.4GHz
Kompatibilnost: Android, Windows, Apple
Bluetooth: Da

Fitbit Aria 2: bijela
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
Introducing Fitbit Aria 2

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.