Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Šifra: 148132

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Instax Mini 9 donosi ti tehnologiju današnjice s retro štihom! Fotografiraj se, pričekaj par trenutaka i fotografija je već na tvom dlanu! Automatske postavke, bljeskalica i predivno kućište samo su neke od njegovih karakteristike zbog kojih ga nećeš ispuštati iz ruke!

FujiFilm Instax Mini 9 fotoaparat omogućava ti da sve svoje bitne trenutke zabilježiš i dobiješ fotografiju odmah na svoje ruke! Zabilježi sva bitna događanja i trenutke sa svojim bližnjima, izloži slike u svom domu i uživaj u jednostavnosti ovog fotoaparata svaki dan!
Umetni kutiju s fotografskim papirom u tijelo fotoaparata, pritisni tipku koja se nalazi pored objektiva i možeš krenuti u avanturu!
Instax Mini 9 automatski određuje koliko svijetla ima scena te se prema tome prilagođava i obavještava te koje postavke bi bile najbolje za tu fotografiju. Prilagodi postavke jednostavnim okretom objektiva na postavku koja je označena da je najbolja i stisni okidač. Možeš birat između nekoliko načina poput fotografiranja u zatvorenim prostorima, tijekom oblačnog vremena ili dijelomično sunčanog, te prilikom jakog osvijetljenja ili izrazito sunčanog vremena. Brzina okidača iznosi 1/60 sec i opremljen je blicom! Nikada brže i jednostavnije do fotografije!
U odnosu na svog prethodnika Instax Mini 9 ima selfie ogledalo odmah do leće pa možeš provjeriti kako ti izgleda kadar prije nego uslikaš fotografiju. Na taj način sve će tvoje fotografije ispasti savršene. Uz to možeš koristiti i posebnu leću za fotografiranje iz blizine (do 35 cm) pa možeš osloboditi svoj kreativni duh!
Uz osnovne postavke Instax Mini 9 fotoaparat opremljen je i High Key načinom fotografiranja. U slučaju lošeg osvijetljenja ili ukoliko želiš da ti fotografije imaju manji kontrast i mekane prijelaze odaberi ovaj način fotografiranja.

Karakteristike:
Veličina fotografija: 62 x 46 mm
Leće: f = 60 mm, 1:12.7
Fokus: 0.6m - ∞
Brzina okidača: 1/60 sec
Kontroliranje ekspozicije: manualno prebacivanje (LED indikator)
Izlazak fotografije: automatski
Bljeskalica: uvijek uključena (automatsko podešavanje svijetla), udaljenost na koju se vidi bljeskalica: 0.6 m – 2.7 m
Auto isključivanje za 5 min
Baterije: Dvije AA 1.5V baterije (trajanje do 100 fotografija)
Ostalo: indikator broja ne osvijetljenih filmova unutar fotoaparata, prozorčić za potvrdu da je film unutar fotoaparata
Dimenzije: 116 x 118.3 x 68.2 mm
Težina: 307g

FujiFilm Instax Mini 9: plavi
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
instax mini 9 Promotional Movie(30sec.)/ FUJIFILM

Prijavi se na newsletter i na mail primi kôd za popust za proizvod mjeseca!