Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Samsung
Šifra: 147225
Cijena za jednokratno plaćanje
417,05 kn
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 439.00
Kartice 6 rata: 439,00 kn / već od 73,17 kn/mj
Kartice 12 rata: 439,00 kn / već od 36,58 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 2 radna dana

Zaštiti svoj uređaj posebno dizajniranom zlatnom maskicom i ekran svog uređaja folijom protiv ogrebotina koja neće narušiti izgled tvog telefona ili ga napuni baterijom kapaciteta 5200 mAh koja se brzo puni. S početnim Samsung Galaxy S8 paketom sve je moguće!

O proizvodu

U ovom početnom paketu nalazi se zlatna maskica svega 0.8 mm tanka za Samsung Galaxy S8 koja daje čvrstoću i dodatan sloj zaštite tvom uređaju. U paket je uključena i dodatna zaštita protiv ogrebotina u obliku posebne zaštitne folije posebno čvrstog premaza kroz koju se jasno vidi sadržaj i neprimjetna je.
Prijenosna baterija kapaciteta 5200 mAh je također dio paketa. Specifična je po tome što se brzo puni pa za svega 10ak min punjenja se dobiva dodatna 4 sata korištenja uređaja.
U paketu se također nalaze i naljepnica za uklanjanje prašine, čistač od mikro vlakana, naprava za sušenje,USB kabel od 0,2m.

Samsung Galaxy S8 starter kit 1: crni
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno za Samsung uređaj
Sadržaj prodajnog paketa
Prozirna maska, zaštitna folija, naljepnica za uklanjanje prašine 2ea, čistač od mikro vlakana 1ea, naprava za sušenje 1ea, eksterna baterija, C vrsta utora, USB kabel od 0,2m

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.