Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Xiaomi
Garancija: 12 mj
Šifra: 155139
Cijena za jednokratno plaćanje
331,55 kn
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 349.00
Kartice 6 rata: 349,00 kn / već od 58,17 kn/mj
Kartice 12 rata: 349,00 kn / već od 29,08 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 2 radna dana
Artikl je moguće kupiti i u trgovini:

Xiaomi Mi električna četkica je sve što ti treba! Prati kvalitetu pranja svojih zubi u aplikaciji i uživaj u 18 dana bez punjenja baterije.

O proizvodu

Različiti načini rada omogućavaju ti da prilagodiš program pranja svojim potrebama i da uživač u dnevnoj rutini pranja zubi. Njezin elegantni dizajn i bijela boja s obojanim vlaknima četkice će te oduševiti. Iako izgleda obično glava ove četkice je sve samo ne to. Vlakna četkice su spojena na svojim krajevima pomoću topline što je učvrstilo vlakna i čini ih otpornijima na trenje, a osim zbog toga se ne skuplja prašina niti dolazi do korozije što je čini i boljom za okoliš.
Xiaomi Mi električna četkica ima nekoliko načina pranja između kojih možeš birati. Četkicom se upravlja jednim gumbom na kojem možeš odabrati Standardni način pranja, Nježni način pranja ili Prilagođeni način pranja u ovisnosti što ti je potrebno u tom trenutku.
Ovu električnu četkicu možeš povezati na aplikaciju i u njoj odrediti koliko želiš da bude vrijeme četkanja zubi, jačina četkanja i slično, a također možeš pratiti koliko je dobro odrađeno pranje jer četkica prati koliko se zadržavaš u kojem dijelu usta. Nakon svakog četkanja možeš pratiti svoju statistiku i prema tome unaprijediti svoje zdravlje.
Xiaomi mi električna četkica ima zaseban punjač te bateriju koja može trajati do 18 dana bez dodatnih punjenja. Baterija joj je kapaciteta 700 mAh, a pratiti bateriju možeš i kroz aplikaciju i tako ćeš uvijek biti s punom četkicom.

Xiaomi Mi električna četkica za zube
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
Mi Electric Toothbrush Unboxing

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.