Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Xiaomi
Šifra: 151766
Cijena za jednokratno plaćanje
331,55 kn
?

  

Cijena za plaćanje na rate: 349.00
Kartice 6 rata: 349,00 kn / već od 58,17 kn/mj
Kartice 12 rata: 349,00 kn / već od 29,08 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana
Artikl je moguće kupiti i u trgovini:

Elegantan dizajn Xiaomi Mi LED stolne lampe, skriva moćnu svjetiljku stvorenu da štiti tvoje oči. Različiti načini rada, mogućnost prilagodbe osvjetljenja i upravljanje preko aplikacije su samo neke od značajki zbog kojih ćeš je poželjeti imati.

O proizvodu

Xiaomi Mi LED stolna lampa posebno je dizajnirana da smanji zamora tvojih očiju i ostale štetne efekte. Možeš prilagoditi boju i temperaturu svijetla te svjetlinu prema svojim potrebama, a tu su i 4 različita načina prilagođena različitim scenarijima. Sve ove značajke uapkirane su u jednostavno, eleganatno i predivno metalno tijelo koje je izrazito izdržljivo.
Svijetlost u Xiaomi Mi LED stolnoj lampi prolazi kroz RC filter iposebni dvijetlosni čip koji zajedno šalju relativno ravni DC signal što osigurava konstantnu struju LED svijetljke. U slučaju kada se javi blago bljeskanje, ono se automatski umanjuje tako da ne izaziva oštećenja očiju i smanjuje napore očiju kratkovidnih osoba.
4 različita načina rada koje nudi ova svjetiljka su: Fokus – za bolju produktivnost, Čitanje – Prilagođava temperaturu svijetla na neutralnu (4000K) i 100 svjetlinu što spriječava zamor pri dugotrajnom čitanju, Računalo – temperatura svijetla je 2700K što umanjuje količinu plavog svijetla koje ulazi u oko; Dječji – posebno prilagođen način da bi zaštitio dječje oči od potencijalne štete.
Xiaomi Mi LED stolnom lampom se lako upravlja jer ima jednostavne i intuitivne komande na samoj lampi i putem posebne aplikacije na tvom pametnom telefonu.
Značajke:
Dimenzije - 159 x 159 x 490 mm
Težina - 1450g
Temperatura svijetla - 2700K-6500K
Povezivost - Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Xiaomi Mi LED Stolna lampa: bijela
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
The Best Looking Lamp You Can Buy is the Xiaomi Smart LED Desk Lamp

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.