Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Xiaomi
Šifra: 151766
Cijena za jednokratno plaćanje
331,55 kn
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 349.00
Kartice 6 rata: 349,00 kn / već od 58,17 kn/mj
Kartice 12 rata: 349,00 kn / već od 29,08 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Elegantan dizajn Xiaomi Mi LED stolne lampe, skriva moćnu svjetiljku stvorenu da štiti tvoje oči. Različiti načini rada, mogućnost prilagodbe osvjetljenja i upravljanje preko aplikacije su samo neke od značajki zbog kojih ćeš je poželjeti imati.

O proizvodu

Xiaomi Mi LED stolna lampa posebno je dizajnirana da smanji zamora tvojih očiju i ostale štetne efekte. Možeš prilagoditi boju i temperaturu svijetla te svjetlinu prema svojim potrebama, a tu su i 4 različita načina prilagođena različitim scenarijima. Sve ove značajke uapkirane su u jednostavno, eleganatno i predivno metalno tijelo koje je izrazito izdržljivo.
Svijetlost u Xiaomi Mi LED stolnoj lampi prolazi kroz RC filter iposebni dvijetlosni čip koji zajedno šalju relativno ravni DC signal što osigurava konstantnu struju LED svijetljke. U slučaju kada se javi blago bljeskanje, ono se automatski umanjuje tako da ne izaziva oštećenja očiju i smanjuje napore očiju kratkovidnih osoba.
4 različita načina rada koje nudi ova svjetiljka su: Fokus – za bolju produktivnost, Čitanje – Prilagođava temperaturu svijetla na neutralnu (4000K) i 100 svjetlinu što spriječava zamor pri dugotrajnom čitanju, Računalo – temperatura svijetla je 2700K što umanjuje količinu plavog svijetla koje ulazi u oko; Dječji – posebno prilagođen način da bi zaštitio dječje oči od potencijalne štete.
Xiaomi Mi LED stolnom lampom se lako upravlja jer ima jednostavne i intuitivne komande na samoj lampi i putem posebne aplikacije na tvom pametnom telefonu.
Značajke:
Dimenzije - 159 x 159 x 490 mm
Težina - 1450g
Temperatura svijetla - 2700K-6500K
Povezivost - Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Xiaomi Mi LED Stolna lampa: bijela
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
The Best Looking Lamp You Can Buy is the Xiaomi Smart LED Desk Lamp

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.