Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Xiaomi
Garancija: 24 mj
Šifra: 156328
Cijena za jednokratno plaćanje
1.804,05 kn
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 1899.00
Kartice 6 rata: 1.899,00 kn / već od 316,50 kn/mj
Kartice 12 rata: 1.899,00 kn / već od 158,25 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana
Artikl je moguće kupiti i u trgovini:

Xiaomi pročišćivač zraka poboljšat će kvalitetu tvog života. Ovaj pročišćivač brine da pokupi sve štetne čestice iz zraka, a pametno upravljanje preko aplikacije olakšat će ti život.

O proizvodu

Pročisti zrak u svojem domu u svega 12 minuta uz Xiaomi pročišćivač zraka! Ovaj pročišćivač zraka ima CADR (Clear Air Drelivery Rate) do 406 m²/h! U potpunosti redizajniran ovaj kompaktan uređaj uzima zrak za svih strana i filtrira sve čestice veličine 0.3 μm i veće. Filter koji uklanja 91% štetnih tvari iz zraka, a sam se vrlo jednostavno mijenja kada te aplikacija upozori.
Dvostruki sustav kruženja zraka omogućava da se pročišćeni zrak distribuira dijelom prostorije pa čak i u udaljenim kutovima. Zrak ide vertikalno gore te ga se raspršuje pod kutom od 360°.
Jednostavno nadziranje Xiaomi pročišćivača zraka odvija se preko aplikacije. Isto tako možeš ga uključivati i isključivati preko aplikacije, te ti omogućava kontroliranje kvalitete zraka.
Posebna noćni način rada omogućava da i dok spavaš ne moraš brinuti o svom zdravlju. Tihi način rada pobrinut će se za svježinu kad se probudiš, a auto isključivanje mjeri kvalitetu zraka te se uatomatski gasi kada nema više potrebe za radom.

Xiaomi Mi pročišćivač zraka Pro: bijeli
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
#MoreThanPhones: Mi Air Purifier | Air Quality Testing Lab

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.