Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Xiaomi
Šifra: 151763

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Xiaomi Mi Smart 360° kamera osigurava ti sigurnost tvog doma ili ureda! Elegantnog izgleda, jednostavna za instaliranje i poveziva s aplikacijom nudi ti mogućnost da sve što je bitno stalno imaš na oku!

O proizvodu

Xiaomi Mi Smart 360° kamera ima glavu s dvostrukim motorom koji se slobodno može rotirati horizontalno punih 360° i vertikalno do 115° što minimalizira mrtvi kut i postiže panoramski pregled.
Može se smjestiti na prozor, kraj kreveta ili na strop tako da je okrenuta naopačke i da hvata kompletan prostor i daje bolju preglednost.
Xiaomi Mi Smart 360° kamera ima inteligentni sustav detektiranja pokreta, alarm, snimanje fotografija, snimanje videa, obavijesti u aplikaciji u stvarnom vremenu za spriječavanje opasnih događaja. Drži svoj dom na oku čak i kada nema svijetla pomoću noćnog načina pregleda.
Uključi pregled videa kamere u stvarnom vremenu da konstantno možeš imati oko na onome što je bitno, poput nadzora djeteta koje spava.
Xiaomi Mi Smart 360° kamera ima ugrađenu antenu i ptimiziranu frekvenciju tako da se ne moraš brinuti o udaljenosti kamere ili rutera prilikom pregleda situacije. Možeš pogledati video s kamere preko svog pametnog telefona, tableta ili TV, na poslu ili kod kuće kada god želiš.
Ova kamera nudi trostruku sigurnost, odnosno 3 različita metoda spremanja podataka. Podržava SD karticu i Xiaomi ruter s ugrađenim HD diskom, a za sve iznimke tu je mogućnost pohrane videa na Cloud.
Značajke:
Dimenzije: 115 x 78 x 78 mm
Težina:239 g
Rezolucija: 1080p
Žarišna duljina: 2.8 mm
Povezivost: Wi- Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Vanjska memorija: Micro SD Card (do 32 GB)
Kompatibilnost: Andorid 4.0 i noviji, iOS 7.0 i noviji

Xiaomi MiJia 360° Smart Home PTZ kamera 1080p: bijela
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
Xiaomi Mijia 360° Pan-Tilt Wifi Home Security Camera Review

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.