Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Xiaomi
Garancija: 24 mj
Šifra: 153595

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Opusti se i prepusti svoj dom Xiaomi Mijia robotskom usisvaču! Vrunski pomoćnik u čišćenju tvog doma kojeg možeš pokretati pomoću aplikacije, a prilagođava se površini tako da nema straha da će nešto ostati neočišćeno!

O proizvodu

Čišćenje nikad nije bilo jednostavnije! Xiaomi Mijia Robot usisavač je vrhunski pomoćnik u kućanskim poslovima. Uz naprednu tehnologiju i najnoviji software Xiaomi Mijia usisavač možeš kontrolirati gdje god se nalaziš! Uz inteligentnu aplikaciju Mi Home upravljaj robotskim usisavačem još jednostavnije. U aplikaciji označi koji dio doma želiš da bude očišćen i robot počinje obavljati svoj posao i to samo na dijelu koji označiš.
Xiaomi Mijia Robot opremljen je intuitivnim sustavom zbog kojeg je učinkovitiji i brži prilikom čišćenja tvog doma. Opremljen je 360° LDS laserom koji uz SLAM alogirtam izračunava najučinkovitije usisavanje. Na samom dnu nalazi se četka oblika slova V koja se vrti brzinom 1350 okretaja u minuti i prilagođava se površini što omogućava vrhunsko čišćenje čak i na neravnim površinama.
Xiaomi Mijia Robot usisavača pokreće Nidec motor koji usisne snage od 1800 Pa, a baterija kapaciteta 5200 mAh mu omogućava 2.5h neprestanog rada bez dodatnih punjenja.

Specifikacije:
Težina: 3,8 kg
Materijal: ABS
Motor: Nidec brushless DC
Snaga usisa: 1800pa
Značajke: usisavanje, brisanje
Baterija: litij; 14.4V / 5200mAh
Vrijeme rada: 2.5h
Povezivost: Wi-Fi

Xiaomi MiJia Robot usisavač: bijeli
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner – Review

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.