Košarica 0 Košarica je prazna 0
Jabra
Jamstvo: 24 mj
Cijena
129,99
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 129.99
Kartice 6 rata: 129,99 / već od 21,67 /mj
Kartice 12 rata: 129,99 / već od 10,83 /mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Prepusti si se vrhunskim zvukovima svoje najdraže glazbe dok se baviš aktivnostima koje voliš uz Jabra Elite 4 Active bežične slušalice.

O proizvodu

jabra Elite 4 Active dizajnirane su da ugodno i črvsto ostanu u mjestu. Otporne na vodu i znoj, ergonomskog dizajna i nevjerojatno izdržljive, Jabra Elite 4 Active dizajnirane su za vježbanje i aktivnosti svih vrsta. I to nije sve: impresivan zvuk s Active Noise Cancellation (ANC), prilagodljivim ekvilizatorom i HearThrough tehnologijom, plus pristup reprodukciji Spotify Tap*, donose pravi poticaj tvom vježbanju.
Bilo da želiš pojačati bas ili pogurati visoke tonove, Jabra Elite 4 Active omogućuje ti prilagođavanje zvuka glazbe za vježbanje. Samo preuzmi aplikaciju Jabra Sound+ i podesi ekvilizator prema svojim željama. Zatim pojačaj svoju vježbu – uz točno onaj zvuk koji voliš. S četiri ugrađena mikrofona, zaštićena posebnim mrežastim pokrovom za dodatnu zaštitu od buke vjetra, jasno ćeš se čuti tijekom poziva - bez obzira na prometnu okolinu. Od trčanja po prometnoj ulici, do dizanja utega u bučnoj teretani.
Jabra Elite 4 Active su možda male, ali imaju veliku moć. Isporučuju do 7 sati kontinuirane reprodukcije, a uz kutiju traju do 28 sati. A ako te nešto uhvati, praktična značajka brzog punjenja daje vam do sat vremena reprodukcije u samo 10 minuta punjenja. Uz Elite 4 Active, sve što ti je potrebno za besprijekoran, neometani trening je na dohvat ruke. Postavi aplikaciju Sound+ i spreman si.

Jabra Elite 4 Active: crna
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
Jabra Elite 4 Active: crna

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel