Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
PlayStation
Garancija: 12 mj
Šifra: 150983
Nova cijena
Ušteda 47,50 kn
Cijena za jednokratno plaćanje
806,55 kn
759,05 kn
?

  

Cijena za plaćanje na rate: 799.00
Kartice 6 rata: 799,00 kn / već od 133,17 kn/mj
Kartice 12 rata: 799,00 kn / već od 66,58 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana

Glavna odlika ovog kontrolera je konveksni desni analogni upravljački štap. Njegova amplituda i visina su unaprijeđene kako bi omogućile nevjerojatnu razinu točnosti. Povećana glava upravljačkog štapa omogućuje precizne pokrete prilikom intenzivnih igraćih sesija.

Uz upravljački štap nalaze se i ostale tipke kao i na klasičnom kontroleru, te zaslon na dodir i Share gumb. Uz njega dolazi i kabel duljine 3 m koji se povezuje direktno s USB portom na PlayStation konzoli. Vrlo se lako može odvojiti od kontrolera i tako mu produžiti vijek trajanja bez dodatnih savijanja prilikom transporta.

O proizvodu

Igrači koji žele mogućnost dodatnog podešavanja svake tipke na kontroleru ili apsolutnu preciznost, uz Nacon Revolution Pro Controller dobit će vjerojatno i više nego što su ikad sanjali!

Već je pri prvom pogledu jasno da se Nacon želio usredotočiti na ergonomiju. Veća hvatna površina, razmještaj analognih štapova, d-pad i trigeri… sve je to ono što na ovom kontroleru čini ergonomiju vrhunskom!

Nacon Revolution Pro Controller ima odlične analogne štapove koji imaju veliki hod do kuta od 46 stupnjeva! Osim što su štapovi toliko fleksibilni, također su i super osjetljivi! Njihova osjetljivost se dodatno može mijenjati pomoću besplatnog programa za desktop računala.

Zbog unaprijeđenih analognih štapova, pucačine i avanturističke igre s pogledom iz trećeg lica nikada nije bilo lakše i ugodnije igrati! Pogotovo one videoigre u kojima se intenzivno koriste analogni štapovi za kretanje, trčanje i ciljanje.

S obzirom na samu ergonomiju kontrolera, dostupnost trigera i pozadinskih tipki je pametno organizacijski napravljeno. Osjetljivost tipki i trigera se može s lakoćom namjestiti, a za što bolje igranje pucačina, preporučuje maksimalno skraćivanje dead zona!

Za igranje pucačina i tučnjava, Nacon je posebno dizajnirao osmosmjerni D-pad s kojim ćete od sada dobivati na prednosti u bilo kojim akcijskim videoigrama.

Nacon Revolution Controller nema zvučnik ni bateriju. Za spajanje s konzolom koristi kvalitetnu žicu, a sve kako bi u dodatni prostor smjestio jake motore s vibracijom koja se po želji može namjestiti.

Nacon Revolution Controller Pro za PS4: srebrni
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
Nacon Revolution | Officially Licensed Pro Controller for PS4

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.