Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
PlayStation
Šifra: 157170
Cijena za jednokratno plaćanje
284,05 kn
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 299.00
Kartice 6 rata: 299,00 kn / već od 49,83 kn/mj
Kartice 12 rata: 299,00 kn / već od 24,92 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

NAPRAVI PREDNARUDŽBU VEĆ DANAS! 

Upiši nam svoje podatke i napravi prednarudžbu za ovaj vrhunski pametni telefon! Sve što je potrebno jest unijeti niže navedene podatke i mi ćemo te obavijestiti čim stigne (prednarudžba nije obvezujuća i možete ju otkazati kada god želite).

Kreativna igra Dreams omogućava ti da iskusiš različite igre koje su nastale u globalnoj zajednici, ali ti omogućava i da stvoriš svoje i podijeliš ih s njima. Zaigraj na PlayStation 4 konzoli!

O proizvodu

Dreams je izvanredan, otvoreni svemir igara stvoren od strane nagrađivanih Media Molecule, kreatora LittleBigPlaneta i Tearawaya, gdje možeš otkriti igre napravljene u zajednici iz cijelog svijeta ... i naučiti napraviti svoje.
Najnovija evolucija studija Play, Create, Share maxim, Dreams igra pruža ti priliku za oslobađanje tvoje kreativnosti. Oživi svoje ideje inovativnim alatima jednostavnim za upotrebu, a zatim ih podijeli s globalnom zajednicom.
Bez obzira želiš li stvoriti igre, glazbu, slike, animaciju, skulpturu, filmove ili bilo što drugo između ostalog, Dreams je izvanredno digitalno igralište na kojem je sve moguće.

Dreams igra za PS4
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
Dreams - Release Date Trailer PS4 1080p

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.