Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Nintendo
Šifra: 150194

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Luigi se vraća svojoj misiji da ukloni tvrdoglave duhove iz zastrašujućih vila. Naoružan svojim vjernim usisivačem za duhove Poltergustom, Marijov brat kreće u potragu za duhovima i nađe se u centru pozornosti!

O proizvodu

Blistavo svjetlo na duhovima više nije dovoljno da bi ih zaustavilo u kretanju. Igrači trebaju aktivirati posebne funkcije kako bi omamili duhove prije nego što ih usisaju s Poltergustom.
Različite vrste duhova okupiraju različite palače. Luigi mora shvatiti kako pobijediti svakog od njih i pronaći skrivene tajne kako bi otključao nova područja i škrinje. Ovi novi elementi povećavaju raznolikost i uvode nove tehnike u rješavanje zagonetki. Uzmi Poltergust u ruke i pomozi Luigiu otkriti skrivena područja, očistiti hrpe lišća koje skrivaju blago ili isisali hrpe kovanica i računa. Ali treba biti spreman jer u stvarnosti, živčani i neradni Luigi želi se što više udaljiti od ovih duhova.
3D vizualni materijali dovode palače, duhove i okoliš u život. Doživi nezaboravne trenutke i zabavu koju igra ima za ponuditi.

Igra Luigi's Mansion 2 za Nintendo 3DS
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za Nintendo uređaj

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.