Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
PlayStation
Šifra: 150976
Nova cijena
Ušteda 28,50 kn
Cijena za jednokratno plaćanje
189,05 kn
160,55 kn
?

  

Cijena za plaćanje na rate: 169.00
Kartice 6 rata: 169,00 kn / već od 28,17 kn/mj
Kartice 12 rata: 169,00 kn / već od 14,08 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana

Izgradite svoj Magnum Opus i ostavite iza sebe trag osvete i pokolja u potrazi za ravnicama tišine u igri Mad Max za PlayStation 4 konzolu!

O proizvodu

Junak protiv volje s instinktom za preživljavanje, Max želi samo ostaviti ludilo iza sebe i pronaći mir u legendarnim ravnicama tišine. Lutajuća banda War Boys koju vodi zločinački ratni vođa Scaborous Scrotus oduzela mu je njegov voljeni V8 Interceptor i ostavila pretučenog Maxa da umre u opustošenim pustinjama regije Great White.
Spasio ga je „blackfinger” pustoši Chumbucket – pogrbljeni mehaničar s nevjerojatnim talentima za izgradnju strojeva za uništavanje na četiri kotača od starog željeza – te Max odlazi na put kako bi došao do grada Gas Town, vratio ono što je njegovo i bijesno se i žestoko osvetio onima koju su mu to oduzeli.
Kao vozač Chumbucketovog Magnum Opusa – moćnog vozila koje je moguće prilagoditi na različite načine – Max će morati ubiti divlje skupine War Boysa pješice i iza volana. Max mora napadati baze, uništiti konvoje, uzimati staro željezo i boriti se protiv brutalnih glavnih negativaca za kontrolu nad pustinjskim teritorijem kako bi došao do grada Gas Town i svetih ravnica tišine ostavljajući kaos iza sebe.
Značajke:
Borba za teritorij - Svaki dio karte sadrži izvidnice Scrotusovih podanika koje mogu biti važni lanci opskrbe za Maxa – ako uspije otjerati War Boyse i zauzeti ih za sebe. Svaka baza ima glavni cilj – kao što je uništavanje naftne bušotine ili dizanje u zrak spremnika za gorivo
Taktika War Boysa - Uništavanje motoriziranih neprijatelja i konvoja često ovisi o poznavanju slabosti vozila i iskorištavanju te slabosti. To može značiti trganje guma harpunom, dizanje u zrak spremnika za ulje Maxovom sačmaricom ili jednostavno udaranje pojačala i guranje s litice.
Rizik i nagrada - Uz hrabrost dolaze velike nagrade pa ulazak u pješčane oluje uraganske jačine u Magnum Opusu daje Maxu priliku da uzme velike škrinje pune starog željeza koje se nose vjetrom. No oprezno – naleti vjetra nose oštri šrapnel koji može u trenu ubiti Maxa.
Uživaj u pogledu - Svaki dio karte ima oznaku balona – te je dobra ideja da kreneš prema njoj kad kod otkriješ novi teritorij. Tamo možeš vidjeti okolicu iz ptičje perspektive i pomoću Maxovog dalekozora označiti neprijateljske kampove, strukture, utrke smrti i sve drugo što pronađeš.

Mad Max igra za PS4
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
Mad Max - Launch Trailer | PS4

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.