Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
PlayStation
Šifra: 150976
Nova cijena
Ušteda 28,50 kn
Cijena za jednokratno plaćanje
189,05 kn
160,55 kn
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 169.00
Kartice 6 rata: 169,00 kn / već od 28,17 kn/mj
Kartice 12 rata: 169,00 kn / već od 14,08 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Izgradite svoj Magnum Opus i ostavite iza sebe trag osvete i pokolja u potrazi za ravnicama tišine u igri Mad Max za PlayStation 4 konzolu!

O proizvodu

Junak protiv volje s instinktom za preživljavanje, Max želi samo ostaviti ludilo iza sebe i pronaći mir u legendarnim ravnicama tišine. Lutajuća banda War Boys koju vodi zločinački ratni vođa Scaborous Scrotus oduzela mu je njegov voljeni V8 Interceptor i ostavila pretučenog Maxa da umre u opustošenim pustinjama regije Great White.
Spasio ga je „blackfinger” pustoši Chumbucket – pogrbljeni mehaničar s nevjerojatnim talentima za izgradnju strojeva za uništavanje na četiri kotača od starog željeza – te Max odlazi na put kako bi došao do grada Gas Town, vratio ono što je njegovo i bijesno se i žestoko osvetio onima koju su mu to oduzeli.
Kao vozač Chumbucketovog Magnum Opusa – moćnog vozila koje je moguće prilagoditi na različite načine – Max će morati ubiti divlje skupine War Boysa pješice i iza volana. Max mora napadati baze, uništiti konvoje, uzimati staro željezo i boriti se protiv brutalnih glavnih negativaca za kontrolu nad pustinjskim teritorijem kako bi došao do grada Gas Town i svetih ravnica tišine ostavljajući kaos iza sebe.
Značajke:
Borba za teritorij - Svaki dio karte sadrži izvidnice Scrotusovih podanika koje mogu biti važni lanci opskrbe za Maxa – ako uspije otjerati War Boyse i zauzeti ih za sebe. Svaka baza ima glavni cilj – kao što je uništavanje naftne bušotine ili dizanje u zrak spremnika za gorivo
Taktika War Boysa - Uništavanje motoriziranih neprijatelja i konvoja često ovisi o poznavanju slabosti vozila i iskorištavanju te slabosti. To može značiti trganje guma harpunom, dizanje u zrak spremnika za ulje Maxovom sačmaricom ili jednostavno udaranje pojačala i guranje s litice.
Rizik i nagrada - Uz hrabrost dolaze velike nagrade pa ulazak u pješčane oluje uraganske jačine u Magnum Opusu daje Maxu priliku da uzme velike škrinje pune starog željeza koje se nose vjetrom. No oprezno – naleti vjetra nose oštri šrapnel koji može u trenu ubiti Maxa.
Uživaj u pogledu - Svaki dio karte ima oznaku balona – te je dobra ideja da kreneš prema njoj kad kod otkriješ novi teritorij. Tamo možeš vidjeti okolicu iz ptičje perspektive i pomoću Maxovog dalekozora označiti neprijateljske kampove, strukture, utrke smrti i sve drugo što pronađeš.

Mad Max igra za PS4
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
Mad Max - Launch Trailer | PS4

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.