Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
PlayStation
Šifra: 150966
Nova cijena
Ušteda 123,50 kn
Cijena za jednokratno plaćanje
284,05 kn
160,55 kn
?

  

Cijena za plaćanje na rate: 169.00
Kartice 6 rata: 169,00 kn / već od 28,17 kn/mj
Kartice 12 rata: 169,00 kn / već od 14,08 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana

Istraži alternativni, neprijateljski svijet u single player ili co-op načinu igre gdje moraš izrađivati, braniti i boriti se za opstanak u igri Metal Gear Survive za PlayStation 4 konzolu!

O proizvodu

Metal Gear Survive je igra koja izgradila oko akcijskog gameplay-a igre Metal Gear Solid V s dodatnim novim elementima istraživanja i preživljavanja za kreiranje odvažnog i potpuno novog iskustva!
Metal Gear Survive je akcijska igra preživljavanja u alternativnom svemiru. U borbi za preživljavanje i razumijevanje nove paklene okoline igrači mogu birati način igre: single player ili co-op. Ukoliko se želiš vratit kući skupljeni materijali moraju se pretvoriti u nešto što možeš iskoristiti za preživljavanje poput oružja!
Sljedeći Big Boss-ov bijeg na kraju Metal Gear Solid: Ground Zeroes vojnik koji se nalazi u matičnoj bazi, koja se urušava, je umalo povučen u crvotočinu koja se otvara iznad baze. Vojnik gubi svijest i budi se 6 mjeseci poslije u postrojenju koja pripada Wardenclyffe Section-u, tajnoj istraživačkoj organizaciji u okviru vlade Sjedinjenih Američkih Država. Igrač mora preuzeti ulogu vojnika s ciljem spašavanja svih onih koji su povučeni u crvotočinu prije pola godine i mora naći lijek za misterioznu infekciju.
Značajke:
Dva načina igre – single player i co-op načini su povezani via Base Camp tako da se napredak tvog lika i skupljena dobra mogu prenositi između načina
Izgradi i razvij Base Camp – ovo ti omogućava pristup izrađenom oružju i opremi, a služi i kao komandni centar za planiranje misija u oba načina igre. Opremi je novim sadržajima koji će pridonijeti preživljavanju poput sađenja nasada, uzgajanja životinja, te napravi mjesto za pohranu hrane i vode.
Ispunjavaj dnevne i tjedne zadatke te zaradi materijale i nacrte koje možeš koristiti u oba načina igre.

Metal Gear Solid Survive igra za PS4
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
METAL GEAR SURVIVE – Launch Trailer | PS4

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.