Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
PlayStation
Šifra: 150962
Nova cijena
Ušteda 95,00 kn
Cijena za jednokratno plaćanje
379,05 kn
284,05 kn
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 299.00
Kartice 6 rata: 299,00 kn / već od 49,83 kn/mj
Kartice 12 rata: 299,00 kn / već od 24,92 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Upusti se u opasnu lovačku ekspediciju na novootkrivenom kontinentu poznatom samo kao ‘Novi svijet’ i tumaraj neistraženom divljinom u potrazi za najstrašnijim zvijerima u igri Monster Hunter: World za PlayStation 4 konzolu!

O proizvodu

Svaki novi neprijatelj kojega otkriješ predstavljat će jedinstveni izazov te zahtijevati pažljivo planiranje i lovački instinkt da ga se riješiš. Koristi se širokim asortimanom klopki, mamaca i oružja kao i živućim eko-sustavom oko sebe kako bi nadjačao svoj plijen.
Leševi se mogu prikupljati radi materijala kako bi nadogradio i proširio svoj arsenal dok i sâmo okruženje može okrenuti bitku u tvoju korist, pružajući ti zaklon i prednost ili čak omogućavajući ti da se čudovišta okrenu jedno protiv drugoga.
Istraži svijet kako ti drago, kao samotni ratnik na putu do slave ili zajedno s tri druga igrača mrežno u „drop-in, drop-out“ kooperativnom načinu igre.
Igraj kao Aloy - Kao dio posebne suradnje moći ćeš istraživati igru Monster Hunter: World kao junački lovac na strojeve Aloy iz igre Horizon Zero Dawn. Kompleti oklopa Nora ratnica, jedinstveno oružje, pa čak i odjeća za tvog Palicoa – sve ćeš to trebat naći u posebnim nadolazećim događajima.
Kreiraj vlastitog mačkolikog suputnika Palicoa - Nijedan lovac na čudovišta s imalo samopoštovanja ne odlazi u svijet bez svojeg suputnika Palicoa. Ova sitna ali moćna i svjesna mačkolika bića potpis su serije Monster Hunter i pomažu ti na svakom koraku tvog lova, od traženja i praćenja do konačnog obračuna.

Monster Hunter World Standard Edition igra za PS4
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
Monster Hunter: World - Launch Trailer

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.