Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
PlayStation
Šifra: 150821
Cijena
169,00 kn
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana

U Redview okrugu rivalstvo između uličnih utrka i policije nikad ne prestaje! Izaberi na kojoj strani zakona želiš biti uz sve prednosti i nedostatke koje ta strana donosi. Ulozi su veliki, ali ako želiš slavu morat ćeš riskirati u Need for Speed igri za PlayStation 4 konzolu.

O proizvodu

U Redview okrugu rivalstvo između uličnih utrka i policije nikad ne prestaje! Obje strane se bore u ovom sveopćem uličnom ratu da bi dobili najnovije aute, poboljšanja na njima ili novu tehnologiju. Možeš birati stranu na kojoj ćeš igrati, ali svaka strana ima svoje prednosti i mane.
Need for Speed za PlayStation 4 konzolu donosi dva različita moda igre : single player ili all drive. Single player način igre je gdje se boriš za svoju slavu bez pomoći drugih ljudi, a all in način donosi inovativni način igranja gdje se gubi granice između single player igranja i multiplayer igranja. Uđi u svijet gdje se tvoji prijateli već utrkuju i samo nastavi igrati!

Need for Speed Rivals igra za PS4
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
Need for Speed Rivals - Launch Trailer

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.