Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
PlayStation
Šifra: 150883
Nova cijena
Ušteda 266,00 kn
Cijena za jednokratno plaćanje
426,55 kn
160,55 kn
?

  

Cijena za plaćanje na rate: 169.00
Kartice 6 rata: 169,00 kn / već od 28,17 kn/mj
Kartice 12 rata: 169,00 kn / već od 14,08 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana

Uskoči u ulogu neustrašivog Jotana i bori se s hordama zastrašujućih čudovišta i zvijerima Ragnaroka, dok se trudiš preživjeti hladnoću koja postaje sve strašnija i koja prijeti tvom životu u igri Vikings – Wolves of Midgard za PlayStation 4 konzolu!

O proizvodu

Legenda kaže da kada se spusti najhladnija zima, Jotani , divovi Quatyards-a će se osvetiti bogovima Asgard i time će najaviti početak Ragnaroka – rata koji će sve završiti. Kada Jotan počne pozivati Vatrene i Ledene divove da se ujedine pod svojom zastavom, put im se ukrsti s klanom Vikinga nazvanim Ulfung – the Wolf Clan. Ovaj događaj označava točku u vremenu kada će sudbina Bogova i čitavog Midgarda pasti u ruke jednom pukom smrtniku!
Akcijska RPG igra Vikings – Wolves of Midgard vodi te u svijet baziran na mitlogiji i povijesti Vikinga s dozom fatasy svijeta! Bori se s neustraživim divovima, mračnim stvorenjima koji pokušavaju preživjeti sve veću hladnoću i mnogim drugima.
Postani najbolji u baratanju oružjem poput mača i štita i otključaj posebne moći koji će ti poslužiti u bitkama. Zaradi krv u borbama koju ćeš prikazati Bogovima i stekni ili unaprijedi razarajuće magične moći ili otključaj intrigantne darove.

Vikings - Wolves of Midgard igra za PS4
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
Vikings Wolves of Midgard Official Trailer PS4 XBOX ONE

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.