Košarica 0 Košarica je prazna 0
PlayStation
Garancija: 12 mj
Cijena
713,24
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 713.24
Kartice 6 rata: 713,24 / već od 118,87 /mj
Kartice 12 rata: 713,24 / već od 59,44 /mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Sve što si očekivao od gejminga je sada tu! Novi PlayStation 5 u paketu s tri igre je stigao. Iskoristi priliku i uživaj u ovom odličnom Gaming iskustvu.

O proizvodu

PlayStation 5 donosi performanse 8-jezgrenog AMD Zen 2 procesora i Navi grafike. Ova kombinacija osigurat će najlakši mogući rad, a zahvaljujući ugrađenom SSD-u kapaciteta 825 GB, više nećeš biti svjedok dugog opterećenja. PlayStation 5 dolazi s mogućnošću nadogradnje igara za PS4 na digitalne igre za PS5.
PlayStation 5 ti donosi nadrealno brzo učitavanje zahvaljujući nevjerojatno brzom SSD disku, potpuno novo iskustvo igranja uz podršku za dodirne povratne informacije, adaptivne okidače i 3D zvuk te novu generaciju nevjerojatnih PlayStation igara. Iskušaj novu generaciju Sony-eve najpopularnije konzole i uživaj u novim naslovima igara s kojima ćeš uploviti u jedan potpuno novi svijet.
Nova konzola ističe se nevjerojatno brzim SSD diskom, zahvaljujući kojemu se postiže gotovo trenutno učitavanje instaliranih igara za PlayStation 5. SSD disk omogućuje stvaranje igara otprije nezamislive načine, zahvaljujući brzom povlačenju podataka s ovog diska. Ujednačeno i tečno igranje pri velikom broju sličica u sekundi za kompatibilne igre može doseći 120 fps uz podršku za izlaznu frekvenciju od 120 Hz na 4K zaslonima
Novi PlayStation 5 donosi ti DualSense bežični upravljač, koji nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn. Razgovaraj s prijateljima na mreži uz ugrađeni mikrofon ili poveži slušalice s mikrofonom ili priključkom od 3,5 mm.
Ovaj paket PlayStation 5 + Ratchet & Clank Rift Apart + Destruction Allstars + Demon's Souls igre za PS5 donosi ti pristup novim igrama koje donose velike inovacije u odnosu na igre s prethodne Sony-eve konzole. Više informacija o igrama u paketu saznaj na: Ratchet & Clank: Rift Apart igra za PS5, Destruction Allstars igra za PS5 i Demon's Souls igra za PS5.

PlayStation 5 + Ratchet & Clank Rift Apart + Destruction Allstars + Demon's Souls igre za PS5
STIGAO NAM JE PLAYSTATION 5!
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
IZDAVAČ Izdavač Sony
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
PlayStation 5 + Ratchet & Clank Rift Apart + Destruction Allstars + Demon's Souls igre za PS5

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel