Košarica 0 Košarica je prazna 0
LG
Jamstvo: 36 mj
Cijena
610,00
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 610.00
Kartice 6 rata: 610,00 / već od 101,67 /mj
Kartice 12 rata: 610,00 / već od 50,83 /mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 14 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 70,00

Vrijeme isporuke: do 2 radna dana
Energetska klasa
Energetska klasa
Hlađenje: A++ Grijanje:A+/A++

Odluči se za odličan LG klima uređaj sa vanjskom i unutarnjom jedinicom koji u isto vrijeme štedi energiju, brže hladi, a zahvaljujući LG Dual Inverter Compressoru radi tiše.

Provjeri ovlaštene servisere

O proizvodu

Kontakt mail: klimatizacija@mobis.hr

LG Standard klima uređaj sa snagom hlađenja od 3,5kW i snagom grijanja od 4kW donosi ti odličnu kombinaciju snage, štednje energije i tihog načina rada. Ovaj klima uređaj set dolazi sa vanjskom i unutarnjom jedinicom i zahvaljujući inverterskom kompresoru kontinuirano prilagođava brzinu rada kako bi se u prostoriji održala željena razina temperature. Također, time se štedi više energije od uobičajenih kompresora. Stalnim podešavanjem brzine kompresora, štedi se energija, za razliku od ostalih klima uređaja gdje se kompresori isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, troši se velika količina energije. LG klima uređaji poznati su po tankom, zaobljenom i modernom dizajnu koji se će savršeno uklopiti u bilo koji prostor, bilo da se radi o tvojem domu ili poslovnom prostoru. Također, čišćenje same unutarnje jedinice vrlo je lako i praktično pomoću EZ kliznog filtera, dok je pregledan, skriveni zaslon i više nego praktičan za provjeru potrošnje energije. Odlična značajka ovih klima uređaja je tipka za kontrolu potrošnje električne energije, a tu je i opcija za optimalno strujanje zraka, kako bi se zrak koji struji iz uređaja usmjerio dalje od ljudi u prostoriji.
Uređaji su vrlo jednostavni za instalaciju, zahvaljujući odličnom dizajnu bez obzira na okruženje u kojem se nalazite, te nije potreban veliki broj radnika za postavljanje. Instaliraju aplikaciju ThinQ na svoj pametni telefon i na jednom mjestu jednostavno provjeri postavke klima uređaja te prati instalaciju, dijagnostiku i riješi probleme direktno sa pametnog telefona.

LG S12EQ klima uređaj: bijeli
Tehničke karakteristike
IZDVOJENO Energetska klasa Hlađenje: A++ Grijanje:A+/A++
Kapacitet (hl/gr) 3,5 kW / 4 kW
Namjena za prostor od 25 do 40 m2
Radna tvar R32
EAN KOD Unutarnja 8806098119202
Vanjska 8806098119226
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
LG S12EQ klima uređaj: bijeli

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel