Košarica 0 Košarica je prazna 0

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Zaštiti svoj Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G s tankom MaxMobile Book torbicom Slim - praktična zaštita bez dodatne mase.

O proizvodu

Vrhunska zaštita
MaxMobile Book torbica Slim je posebno dizajnirana kako bi pružila vrhunsku zaštitu tvom Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G, istovremeno zadržavajući njegov tanak profil. Sa ovom torbicom možeš biti siguran da će tvoj telefon biti zaštićen od svakodnevnih oštećenja.

Elegancija i stil
Ova torbica kombinira funkcionalnost i elegantan dizajn, ističući ljepotu tvog Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G. Bez obzira na boju ili stil koji preferiraš, MaxMobile Book torbica Slim će se savršeno uklopiti i dodati dodir elegancije.

Kvalitetni materijali
Izrađena od visokokvalitetnih materijala, MaxMobile Book torbica Slim je izdržljiva i otporna na svakodnevno trošenje. Pruža pouzdanu zaštitu od ogrebotina, padova i prašine, čuvajući tvoj Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G u izvrsnom stanju.

Praktične značajke
Ova torbica ima praktične džepove za pohranu kartica, novčanika ili manjih predmeta, omogućavajući ti da sve važne stvari imaš pri ruci. Također, možeš je koristiti kao praktičnu podršku za gledanje medija ili videozapisa.

Precizno oblikovanje
MaxMobile Book torbica Slim je precizno oblikovana s izrezima koji omogućavaju pristup svim funkcijama, priključcima i tipkama tvog Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G. Možeš slobodno koristiti svoj telefon bez potrebe za uklanjanjem torbice.

Jednostavna instalacija i uklanjanje
Postavljanje i uklanjanje ove torbice je brzo i jednostavno. Možeš je lako prilagoditi svom telefonu prema svojim potrebama.

Odaberi MaxMobile Book torbicu Slim za svoj Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G i uživaj u vrhunskoj zaštiti i stilu. Ova torbica je savršena ravnoteža između praktičnosti i elegancije, čineći je idealnim suputnikom za tvoj telefon.

MaxMobile Book torbica Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G Slim, crvena
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G
EAN KOD EAN Kod 3858894348602
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
MaxMobile Book torbica Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G Slim, crvena

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel