Košarica 0 Košarica je prazna 0

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Zaštitna maska za Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G s jasnom kamerom i prstenom. Tanka i elegantna.

O proizvodu

Izuzetna zaštita za tvoj Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G
Kada je u pitanju zaštita tvojeg Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G, MaxMobile TPU maska s jasnom kamerom i prstenom pruža izuzetnu sigurnost. Ova maska je dizajnirana s precizno izrezanim otvorima za lako pristupanje svim funkcijama i priključcima, a istovremeno pruža izvanrednu zaštitu od ogrebotina, udaraca i svakodnevnih oštećenja.

Jasna kamera za vrhunski doživljaj fotografija
S jasnom kamerom dizajniranom posebno za Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G, ova maska omogućava vrhunski doživljaj fotografija. Možeš snimati jasne i oštre slike bez ometanja od maska, pružajući ti nevjerojatan vizualni doživljaj.

Prsten za dodatnu udobnost i praktičnost
Ova maska dolazi s ugrađenim prstenom koji pruža dodatnu udobnost i praktičnost prilikom držanja telefona. Prsten ti omogućava stabilno držanje i sprječava neželjeno isklizavanje telefona iz ruke. Također možeš koristiti prsten kao nosač za gledanje sadržaja ili kao stalk za hands-free razgovore.

Tanko i elegantno izdanje
MaxMobile TPU maska za Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G dolazi u tankom i elegantnom dizajnu. Sa samo 2 mm debljine, ova maska zadržava vitki izgled tvog telefona, istovremeno pružajući izuzetnu zaštitu. Bez dodatne mase i težine, možeš uživati u svakodnevnoj upotrebi svog telefona bez ikakvih smetnji.

Jednostavna instalacija i uklanjanje
Montaža ove maske je jednostavna i brza. Samo je postavi na svoj Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G i ona će čvrsto prijanjati na njega. Također, možeš je lako ukloniti kada god to želiš, bez ostavljanja tragova ili oštećenja.

Uz MaxMobile TPU masku s jasnom kamerom i prstenom za Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G, možeš biti siguran da je tvoj telefon zaštićen s maksimalnom udobnošću, praktičnošću i stilom. Uživaj u vrhunskom doživljaju fotografija, tankom dizajnu i dodatnoj udobnosti koju ova maska pruža.

MaxMobile TPU Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G Clear cam and ring,2mm bl
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G
EAN KOD EAN Kod 3858894348633
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
MaxMobile TPU Xiaomi Redmi Note 12 PRO 4G Clear cam and ring,2mm bl

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel