Košarica 0 Košarica je prazna 0
Trust
Cijena
9,99
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 9.99
Kartice 6 rata: 9,99 / već od 1,67 /mj
Kartice 12 rata: 9,99 / već od 0,83 /mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Trust držač za tablet "Turo" - praktičan, stabilan i stilski dodatak koji unapređuje tvoje tablet iskustvo.

O proizvodu

Trust držač za tablet "Turo" je tvoj praktičan i elegantan dodatak koji unapređuje tvoje iskustvo korištenja tableta. Sa svojom svestranom i stabilnom konstrukcijom, ovaj držač pruža sigurno i udobno postavljanje tvojeg tableta.

Jedna od najboljih karakteristika "Turo" držača je njegova prilagodljivost. Možeš jednostavno podesiti ugao gledanja da odgovara tvojim potrebama - bilo da želiš da gledaš filmove, igraš igre ili radiš na projektima. Prilagodi ga horizontalno ili uspravno i uživaj u savršenom ugla gledanja.

Sa svojom kompaktnom i prenosivom konstrukcijom, "Turo" je tvoj idealni suputnik u svakoj situaciji. Lako se može spakovati u torbu ili ranac, omogućavajući ti da ga koristiš bilo gdje i bilo kada. Bez obzira da li si kod kuće, na poslu ili na putovanju, ovaj držač će ti pružiti stabilnost i sigurnost.

Trust je poznat po svom kvalitetu, a "Turo" držač nije izuzetak. Napravljen od vrhunskih materijala, ovaj držač pruža dugotrajnost i pouzdanost. Tvoj tablet će biti siguran i siguran tokom korištenja.

Otvori vrata novom tablet iskustvu s Trust držačem za tablet "Turo". Iskoristi sve prednosti svog tableta na najbolji mogući način. Bilo da si kod kuće, na poslu ili negdje između, ovaj držač će unaprìditi tvoje iskustvo i pružiti ti praktičnost i stil.

Nabavi Trust držač za tablet "Turo" i uživaj u vrhunskom korištenju svog tableta. Tvoj tablet zaslužuje najbolje, a "Turo" je tu da to osigura. Ne propusti priliku da transformiraš svoje tablet iskustvo - nabavi Trust držač "Turo" i doživi najbolje od svog tableta!

Trust držač za tablet "Turo"
Tehničke karakteristike
EAN KOD EAN Kod 8713439236033
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
Trust držač za tablet "Turo"

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel