Košarica 0 Košarica je prazna 0
Xiaomi
Cijena
14,00
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 14.00
Kartice 6 rata: 14,00 / već od 2,33 /mj
Kartice 12 rata: 14,00 / već od 1,17 /mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Papir dizajniran za Xiaomi Mi Portable Photo Printer, printer za mobitel, koji omogućuje imstant ispis tvojih omiljenih fotografija.

O proizvodu

Mi Portable Photo Printer mora imati svatko tko voli bilježiti uspomene i želi ih pretvoriti u fizičke uspomene. Ovaj elegantni i kompaktni pisač dizajniran je za izradu visokokvalitetnih ispisa vaših omiljenih fotografija otpornih na mrlje u samo nekoliko sekundi.

S veličinom od samo 80 x 117 x 25 mm i težinom od samo 181 g, Mi Portable Photo Printer je nevjerojatno prenosiv i može se lako nositi u torbi ili ruksaku. To ga čini savršenim za ponijeti sa sobom na put i ispisati fotografije dok ste vani.

Pisač koristi ZINK Zero Ink tehnologiju, što znači da ne morate brinuti o promjeni tintnih uložaka ili tonera. Umjesto toga, pisač koristi poseban ZINK papir koji ima ugrađene kristale boje, koji se aktiviraju kada se pisač zagrije. Ovo proizvodi živopisne ispise otporne na razmazivanje koji su vodootporni i imaju poleđinu koja se skida i lijepi, tako da ih možete jednostavno zalijepiti na zidove, prijenosna računala ili gdje god želite.

S aplikacijom Mi Home, dostupnom za iOS i Android, možete jednostavno prilagoditi i urediti svoje fotografije prije ispisa. Aplikacija nudi razne filtre, okvire i naljepnice kako biste svojim fotografijama dodali osobni pečat i učinili ih još posebnijima.

Paket uključuje 20 listova 2x3-inčnog ZINK papira, što znači da možete odmah početi ispisivati ​​svoje omiljene uspomene. Bilo da želite ispisati fotografije sa svog pametnog telefona, društvenih medija ili pohrane u oblaku, Mi Portable Photo Printer to čini lakim i praktičnim.

Sve u svemu, Mi Portable Photo Printer izvrstan je izbor za svakoga tko želi stvoriti fizičke uspomene svojih omiljenih uspomena. Sa svojim elegantnim i prenosivim dizajnom, visokokvalitetnim ispisima i aplikacijom jednostavnom za korištenje, ovaj će pisač zasigurno biti hit kod svih koji vole fotografiju. Pa zašto ne nabavite svoju već danas i počnete ispisivati ​​svoja sjećanja?

Xiaomi Mi Portable Photo Printer Paper (20 komada), papir za prijenosni printer
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
Xiaomi Mi Portable Photo Printer Paper (20 komada), papir za prijenosni printer

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel