Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Forever
Garancija: 24 mj
Šifra: 154178
Cijena
249,00 kn
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Baterija
Baterija
~ 15 dana
Touchscreen
Touchscreen
Da
Obavijesti
Obavijesti
Da

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Forever SB 130 pametna narukvica je activity tracker od kojeg se nećeš odvajati! Prati svoj napredak kroz aplikaciju, čitaj poruke sa svog telefona i prati svoj san!

O proizvodu

Dizajnirana da uživaš u svom danu!
Forever SB 130 pametna narukvica omogućava ti da pratiš prijeđenu udaljenost, brzinu aktivnosti, rutu kojom se krećeš te potrošene kalorije. Spoji se s aplikacijom i prati svoj napredak dan po dan.
IPS zaslon u boji dolazi u veličini 0.96“ rezolucije 160x80 piksela i osigurava ti preglednost svih podataka u svakom trenutku, a zaslonom navigiraš pomoću tipke na dodir. Prilagodi izgled sata na svojoj pametnoj narukvici prema svojim željama i izaberi između tri različita izgleda.
Kada je narukvica povezana s aplikacijom možeš čitati poruke koje ti stižu na mobitel, a tijekom aktivnosti možeš pratiti otkucaje svog srca.
Uz to Forever SB 130 pametna narukvica ima ugrađen pedometar pa broji prijeđene korake i prema tome izračunava sagorene kalorije. Zahvaljujući jakoj bateriji koja traje 15 dana bez dodatnih punjenja uvijek ćeš biti u toku sa svojim zdravljem. A kada zatrebaš dodatna punjenja ukloni kućište iz narukvice i spoji ga na računalo za punjenje. Nema više potrebe za kablovima i punjačima. Jednostavno zar ne?
Izaberi aktivnost koja ti je najdraža na svojoj narukvici i kreni! Izaberi između trčanja, vožnje biciklom, hodanja ili penjanja i dopusti svojoj pametnoj narukvici da te prati na tvom putu!
Kada je trenutak za spavanje tvoja Forever SB 130 pametna narukvica ne miruje. Ona prati tvoj san i analizira ga pa možeš provjeriti kvalitetu svog sna i unaprijediti je.

Forever pametna narukvica SB-130: crna
Tehničke karakteristike
IZDVOJENO Baterija ~ 15 dana
Touchscreen Da
Obavijesti Da
ZASLON Tip zaslona U boji
Vrsta zaslona IPS zaslon 0.96"
Osjetljiv na dodir Da
FUNKCIJE Sinkronizacija s mobilnim uređajima iOS (iOS 8.0 i noviji) i Android (Android 4.4 i noviji)
Brojač koraka Da
Brojač kalorija Da
Funkcije za praćenje aktivnosti Da

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.