Košarica 0 Košarica je prazna 0
Xiaomi
Jamstvo: 24 mj
Cijena
53,00
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 53.00
Kartice 6 rata: 53,00 / već od 8,83 /mj
Kartice 12 rata: 53,00 / već od 4,42 /mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 14 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Omogući si vrhunsku povezanost na munjevito brzu WiFi 6 mrežu u svakom kutku svog doma uz Xiaomi Mesh System AX3000 (1-pack).

O proizvodu

Uđi u eru super brzog interneta i maksimalne pokrivenosti uz Xiaomi Mesh System AX3000 koji se kombinira se u „mesh“ mrežu koja pruža Wi-Fi 6 pokrivenost u cijelom domu, pokrivajući do 370 četvornih metara prostora. Xiaomi Mesh System AX3000 podržava umrežavanje s istim modelom i-ili Mi Routerom AX9000 za ukupno do 10 uređaja.
U slučaju uređaj izgubi vezu, sustav se reprogramira kako bi pružio najbolju dostupnu povezanost. Xiaomi Mesh System AX3000 (1-pack) paket je unaprijed konfiguriran u tvornici, tako da nije potrebno komplicirano postavljanje i odmah je spreman za korištenje.
Započni odmah i uživaj u munjevitoj brzini i glatkoj povezanosti uz Wi-Fi 6 bilo da je povezan jedan ili više uređaja. Dva pojasa nude kombiniranu dvopojasnu bežičnu brzinu do 2976 Mbps.
OFDMA tehnologija omogućuje ruterima da obrađuju tokove podataka s više uređaja istovremeno kada veliki uređaji zahtijevaju prijenos podataka, učinkovito smanjujući zagušenje mreže i uvelike smanjujući kašnjenje i zastajkivanje. Sustav pruža stabilnu povezanost i za do 254 uređaja istovremeno.
Tehnologija Target Wake Time povezuje se samo kada se primi signal za prijenos, inače ostaje u stanju mirovanja. To učinkovito smanjuje prosječnu potrošnju energije pri povezivanju s Wi-Fi uređajima i produljuje životni vijek proizvoda.
Na Xiaomi Mesh System AX3000 moguće se povezati i putem Xiaomi Mi Home aplikacije za jednostavnu kontrolu i konfiguraciju mreže.
Dimenzije uređaja (po jedinici): 97mm × 97mm × 222mm

Xiaomi Mesh System AX3000 (1-pack) – mrežasti sustav
Xiaomi AX3000 Wi-Fi 6 Mesh System Review: The Wireless Router I've Always Needed!
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
Xiaomi Mesh System AX3000 (1-pack) – mrežasti sustav

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel