Košarica 0 Košarica je prazna 0
Xiaomi
Cijena
225,50
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 225.50
Kartice 6 rata: 225,50 / već od 37,58 /mj
Kartice 12 rata: 225,50 / već od 18,79 /mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 14 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 70,00

Vrijeme isporuke: do 2 radna dana
Artikl je moguće kupiti i u trgovini:

Putuj lako i sigurno na lokacije koje si oduvijek htio posjetiti s novim Xiaomi Metal Carry-On Luggage 20"!

O proizvodu

Stigle su izvanredne vijesti za sve one koji vole putovati i upoznavati različite kulture diljem svijeta. Xiaomi se odlučio uključiti u tvoje avanture i osigurati da čitav proces pripreme i puta prođe što bezbolnije. Novi Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20“ bit će savršen suputnik na tvojim putovanjima!
Ovaj novi Xiaomi produkt ističe se modernim dizajnom, ukrašenim okomitim linijama. Čvrsta izrada omogućit će dodatnu sigurnost tvojim stvarima. Neovisno o vremenskim uvjetima te neželjenim udarcima sadržaj tvoje prtljage će ostati netaknut. Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20“ dolazi s podesivim naramenicama u obliku slova Y koja omogućuje tijesno zbijenu odjeću, tako da se niti jedan komad odjeće neće pomaknuti. U kovčeg je integrirana odvojiva pregrada u koju možeš pohraniti dragocjene stvari ili nakit.
Kako bi bolje zaštitio prtljagu Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20” izrađena je od laganog materijala (aluminij-magnezij legura) s velikom otpornošću na udarce. Ugrađena ručka idealna je za ubacivanje prtljage izravno u avion i neće biti nikakvih problema. Legura od aluminija i magnezija omogućit će da bez poteškoća preneseš svoj novi kofer bez obzira koliko stvari bilo u njemu. Ovaj Kofer s četiri kotačića sadrži ručku koju možeš izvući postaviti na jednu od željene 4 razine. Zahvaljujući ovome možeš obići sva željena mjesta i lokacije, a tvoj ćete kofer pratiti u stopu.
Ako si ikada osjećao strah da će ti nestati sadržaj prtljage s novim Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20” donosi TSA lokot koji ga čini i sigurnijim i vrlo lakim za otvaranje za pregled bez straha da će se oštetiti ili uništiti.

Xiaomi Metal Carry-On Luggage kofer 20": srebrni
Xiaomi 90FUN 20inch Travel Suitcase 31L Aluminum Alloy Unboxing & Review
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
Xiaomi Metal Carry-On Luggage kofer 20": srebrni

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel